Joó Éva világbajnok sportlövőnk segítette a bemelegítést ‒ Óbudai szenior sportnap

Hírek
Közzétéve:

Óbudai szenior sportnapon vettek rész az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény idősklubjainak tagjai. A több mint száz induló öt versenyszámban mérhette össze tudását, ügyességét. Gratulálunk minden résztvevőnek!

A lelkes csapatok tagjait Haskóné Alker Annamária, a szervező Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény vezetője és Turgonyi Dániel, Önkormányzatunk szociális- és lakásügyeiért felelős alpolgármestere köszöntötte.

Kerületi idősklubjaink összesen 21 lelkes csapatot állítottak ki az Óbudai Kaszások Kosárlabda Akadémia sporttelepén szervezett 2023-as szenior sportnapunkon. Több mint száz mozgáskedvelő klubtagunk indult a változatos öt versenyszámban.

A rajthoz állók bemelegítését Joó Éva világ- és európabajnok olimpikonunk segítette. Köszönjük az 1990-es évi világbajnoknak, hogy hozzájárult sportnapunk sikeréhez.

A csaknem délig tartó, izgalmas csapatversenyek eredményhirdetéssel zárultak. A szenior versenyzőket Károly Katalin, Önkormányzatunk szociális osztályának főosztályvezetője köszöntötte az elért szép eredmények alkalmából.

Minden, a megmérettetést vállaló klubtagunknak szívből gratulálunk! Találkozzunk jövőre is a sportnapon!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

Színes ősz az Óbudai Kulturális Központban

Hírek Aktuális ügyek Kiemelt hírek
Közzétéve:

Gyermeket egyedül nevelők támogatása

Hírek
Közzétéve:

A HÉV megállók akadálymentesítése