Kisorsoltuk az első öt családi belépőt a varázslatos Lumina Parkba, gratulálunk a nyerteseknek!

Aktuális ügyek Aktuális
Közzétéve:

Köszönjük, hogy adományaikkal hozzájárulnak ahhoz, hogy a harmadik kerületben élő rászoruló családok, gyerekek, idős emberek karácsonyát szebbé tehessük, a hideg téli hónapokat pedig könnyebbé. Adományozóink között családi belépőjegyeket sorsolunk ki minden héten, az első öt nyertes tomboláját vasárnap húzta ki dr. Kiss László polgármester.

Vasárnap esténként, az adventi gyertyák meggyújtását követően hétről hétre kisorsolunk öt szerencsés nyertest, akik Budapest varázslatos fényparkjába, a Lumina Parkba kapnak családi belépőt.

December 4-én a polgármester kihúzta az első öt nyertest, akiknek ezúton is szívből gratulálunk, és nagyon jó szórakozást kívánunk!

Nyerteseinket e-mailen értesítettük, a családi belépőket pedig a Polgármesteri Hivatalban vehetik át.

Tartsanak velünk december 11-én és 18-án is, amikor újabb öt-öt Lumina Park családi belépőt sorsolunk ki a Fő téren.

Önkormányzatunk és a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGYH) együttműködésének keretében az idei gyűjtésen minden nagykorú adományozónk – aki az adománygyűjtő faháznál az adományelhelyezést követően megadja a nevét és az e-mail-címét – tombolát kap, és sorsoláson vesz részt. Az egyedülálló Lumina Parkba szóló belépők 2 felnőtt + 2 gyerek vagy 1 felnőtt+ 3 gyerek belépésére jogosítanak.

Az adventi adománygyűjtés és a felhívás az adományozásra évről évre fontos feladatunk ezekben a hetekben, idén azonban a szokásosnál is jobban próbáljuk az itt élőket és a hozzánk látogatókat arra biztatni: ha tehetik, járuljanak hozzá gyűjtésünkhöz.

Az elmúlt hetek, sőt az elmúlt évek kihívásai sokakat hoztak nagyon nehéz helyzetbe, az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ munkatársaival nekik próbálunk segíteni. A kerületben élő rászoruló családoknak, gyerekeknek, idős embereknek igyekszünk meghittebbé tenni az ünnepeket, és könnyebbé a téli hónapokat. Ez pedig csak az Önök együttműködésével sikerülhet.

Köszönjük nagyvonalú felajánlásaikat, adventi programjainkhoz pedig jó szórakozást kívánunk!

A Lumina Parkról és a sorsolásokról a további részleteket ITT olvashatják el.

Az Advent Óbudán 2022 rendezvényeivel kapcsolatban ITT tájékozódhatnak. Tartsanak velünk! Együtt érték az ünnep.

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság