Kolbásztöltés, kóstolás, kortyolgatás – Kolbászfesztiválon vettünk részt Békásmegyer-Ófaluban

Hírek
Közzétéve:

Az Óbor Kör Egyesület szép hagyományt támasztott fel az elmúlt évben, kolbásztöltő versenyre invitálta a magukat kolbászkészítésben kipróbálni vágyó közösségeket és természetesen minden érdeklődőt. Idén Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat támogatásával szervezték meg a jó hangulatú eseményt, amelyen önkormányzatunk csapata is kóstolóval várta a vendégeket.

Az idei fesztiválnak az Ezüsthegy Könyvtár udvara adott otthont, köszönjük, hogy ezzel is hozzájárultak a fesztivál sikeréhez. Kilenc csapat készült a kolbásztöltésre, többek között hagyományos és profi eszközökkel, finom fűszerekkel és sok-sok szeretettel.

Sült kolbásszal, forró teával, zsíros kenyérrel és friss rétessel vártuk a vendégeket

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat csapata is megméretette magát a szombati versenyben, amelyen jó alkalom nyílt találkozásokra, beszélgetésekre, vidám együttlétre. Munkatársaink a helyben sütött kolbász mellett forró teával, zsíros kenyérrel és friss rétessel várták a vendégeket.

A nyolctagú zsűri munkájában dr. Kiss László polgármester is vállalt feladatot. A zsűri tagjai valamennyi csapat igyekezetét, vendégszeretetét és nem utolsó sorban finomabbnál finomabb kolbászkóstolóit díjazták.

A „Legaktívabb csapat” vagyunk!

A zsűri ítélete alapján megszülető eredményeket dr. Kiss László polgármester ismertette, miután köszöntötte a fesztiválra érkezőket. Szili András atya, a békásmegyer-ófalui Szent József Plébánia plébániai kormányzója szintén üdvözölte a résztvevő versenyzőket és vendégeket meleg szavakkal, valamint étkezés előtti közös imával.

Minden induló közösségnek köszönjük a munkáját, az eredményekhez, díjakhoz gratulálunk, ahogyan önkormányzatunk teamjének is a „Legaktívabb csapat” megtisztelő címhez. Reméljük, jövőre is együtt töltünk kolbászt és együtt töltünk egy meleg hangulatú februári napot!

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

Folytatódik kerületünkben a szúnyoggyérítés

Hírek
Közzétéve:

Lakossági fórum a DKÉSZ II. szakaszáról

Hírek
Közzétéve:

“Na, mi a pálya?” 2024 – Idén is kedvezményekkel kedveskedünk végzős diákjainknak