Komoly részt vállalt a Laktanya utcai oltópont a járvány elleni védekezésben

Hírek
Közzétéve:

2021. április 3-án kapcsolódott be a Laktanya utcai Tüdőgondozó kerületi oltópontként a Covid19 elleni védőoltások beadásába.

Augusztus 6-ig összesen 87 oltási napon 21 461 oltást adtak be a rendelőintézet munkatársai. AstraZeneca, Moderna, Pfizer, Janssen és Sinopharm vakcina egyaránt elérhető volt az oltóponton.

A védőoltások beadásában a rendelőintézet állományából közel százan vettek részt. Ők mindannyian azért dolgoztak, hogy minél magasabb legyen hazánkban az oltottak, illetve az átoltottak aránya.

Bár augusztus 6. óta sem első, sem második, sem harmadik körös oltást nem szerveztek, a kollégák készen állnak arra, hogy a jövőben is segítsék a járvány elleni védekezést az oltások beadásával.

Az oltópont munkáját Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügyelet is segítette. Köztisztasági csoportjuk tíz tagja segített a sátor felállításában, az oltópont berendezésében, valamint folyamatos tisztántartásában.

Az oltóközpont működésében, az épület előtti közterületi rend felügyeletében, a parkolásban, a helyszíni eligazításban, az oltásra érkezők koordinálásában, valamint a kitöltendő nyomtatványok kiosztásában közterület-felügyelőink is részt vett összesen 1872 órában.

Hálásan köszönjük a Szent Margit Rendelőintézet munkatársainak és kollégáinknak az oltások lebonyolításában és a koronavírus-járvány elleni védekezésben nyújtott segítségüket.

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság