Koncepcióterv a kerékpáros közlekedés fejlesztéséért

Hírek
Közzétéve:

Az Önkormányzat azt szeretné, hogy a kerület kerékpárosbaráttá váljon, a fejlesztések megkezdéséhez azonban nélkülözhetetlen az igények körültekintő felmérése, mely segítségével feloldhatóvá válnak azok a konfliktuspontok, melyek a biciklisek, gyalogosok és autósok között húzódnak. A kerékpározás nem csak egészséges, hanem környezetbarát eszköz is, az Önkormányzat ezért törekszik arra, hogy folyamatosan fejlődjön az infrastruktúra, annak érdekében, hogy minél többen használják ezt a közlekedési formát. A kérdőív kitöltésével – többek között – lehetőség van feltüntetni a már meglévő bicikliutakkal kapcsolatos problémákat és tapasztalatokat, valamit a kijelölni a főbb közlekedési útvonalakat.

Vegyen részt a felmérésben, és töltse ki kérdőívünket, amivel közreműködhet Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata és a Magyar Kerékpárosklub közötti együttműködés keretén belül megvalósuló kerékpáros koncepció előkészítésében. Szeretnénk felmérni a kerületben kerékpárt használók közlekedési szokásait, valamint a III. kerület közlekedési hálózatával kapcsolatos problémáit, fejlesztési igényeit.

A projektről: Az elkészülő koncepcióban a helyi igények figyelembe vételével értékeljük a kerület közlekedési hálózatát. Meghatározzuk azokat a kritikus konfliktuspontokat, amelyek felszámolásával kényelmesebbé és biztonságosabbá tehető a mindennapi kerékpárhasználat.

A kérdőívet ide kattintva érheti el.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság