Közműépítés a Pomázi úton

Hírek
Közzétéve:

lezarasMárcius végétől várhatóan május végéig Óbudán, a Pomázi úton – több ütemben – közműépítést végeznek. Ez a Pomázi út, a Törökkő utca és az Aranyhegyi utat érinti, ahol a beruházás első ütemében – március 23-ától várhatóan két hónapig – a közúti forgalom változatlanul haladhat. Ezt követően várhatók a jelentősebb forgalomkorlátozások.

A munkálatok ütemezése:

  • Április 7-étől várhatóan két hétig a Törökkő utcán vízvezetéket építenek, emiatt a Törökkő utca 50 méteres hosszon egy sávra szűkül. A munkaterület mellett megmaradó sávon a forgalom, váltakozó irányban haladhat.
  • Április 14-étől körülbelül két hétig a Pomázi út 13.-tól a Törökkő utcai csomópontig a Törökkő utca felőli oldalon a munkálatokat az úttest melletti zöldsávban végzik, emiatt a forgalom számára két szűkített sáv áll majd rendelkezésre. A 118-as, a 160-as és a 960-as autóbusz szakaszon található megállóját a Törökkő utcától távolabb helyezik. A vízvezetékek átkötését előreláthatólag az április 25–26-ai hétvégén végzik, ezért ekkor az út egy forgalmi sávra szűkül, amelyen továbbra is váltakozó irányban haladhat a forgalom.
  • Május 22-étől előreláthatólag néhány napig a Pomázi és az Aranyhegyi úton dolgoznak. Ez idő alatt a forgalom az ideiglenesen kiszélesített Aranyhegyi úton, illetve a Pomázi út és a Törökkő utca csomópontjában, a Pomázi út mellett kialakított ideiglenes útpályán haladhat.
  • Május 28-ától várhatóan május 30-áig az Aranyhegyi úti munkaterület mellett a váltakozó irányú forgalom a Pusztakúti út irányába ideiglenesen egy sávon, jelzőlámpás irányítás segítségével haladhat.

A Pomázi út–Aranyhegyi út útvonalon elsősorban a reggeli csúcsidőszakban a félpályás lezárással járó munkálatok idején jelentősebb torlódásokra kell számítani. Kérjük, hogy aki teheti, kerülje el ezt az útszakaszt.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek Zöld iroda
Közzétéve:

Vegyen Ön is részt ingyenes LED-izzó akciónkon!

Hírek
Közzétéve:

Faápolási munkálatokra kerül sor kerületünkben

Hírek
Közzétéve:

Nálunk nem ciki nyolcévesen mesét olvasni