Közösségi torna – mozgás a szabadban

Hírek
Közzétéve:

kozossegi_torna_A3_plakatBús Balázs polgármester kezdeményezésére augusztustól kezdődően heti két alkalommal, keddenként a Flórián téren, csütörtökönként a Csobánka téren reggel 8 órától tornázhatnak a környéken élők a szabadban, szakember vezetésével. A foglalkozás 45 percében a lassan végrehajtott gyakorlatsorok, gimnasztikai alapokra helyezve mozgatják át a különböző izomcsoportokat.

A szabadtéri foglalkozásokat Kozma Zsuzsanna fitneszedző vezeti. A rendszeresen végzett gyakorlatok javítják állóképességet, izomerőt és koordinációs készséget. A gyakorlatsorok nem elsősorban dinamikus fitnesz elemekkel, hanem nyújtó mozdulatokkal oldják a feszültséget és frissítik a test energiarendszerét. A bemutatásra kerülő mozdulatok hozzájárulnak az egészség és belső egyensúly megőrzéséhez, jótékony hatással vannak a szív- és érrendszerre.

A gyakorlatok minden korosztály számára ideálisak, a szervezők egyaránt várják a fiatalabbakat, idősebbeket, családokat is. Az egészségünk olyan érték, amelyet megőrizni sokkal könnyebb, mint később visszaállítani, vigyázzunk rá!

Első foglalkozások időpontjai:

2016. augusztus 2. 8:00 Flórián tér
2016. augusztus 4. 8:00 Csobánka tér

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság