Magával ragadó vietnámi kultúra – Képen, hangban és a tányérunkon is

Közzétéve:

Önkormányzatunk Béres András alpolgármester közreműködésével 2021 augusztusában a Magyarországi Vietnamiak Egyesületével együttműködési megállapodást kötött.

Ennek keretében igyekszünk minél több és tartalmasabb kulturális, oktatási és sportprogramot megvalósítani, valamint a civil, az önkormányzati és a vállalati szektor közötti minél szorosabb partnerséget kialakítani.

2021 karácsonyán a vietnámi közösség nagy értékű adományt juttatott el önkormányzatunkhoz, amelyből több intézményünk is részesült – az értékes felajánlásért, az adományozás megszervezéséért nagyon hálásak vagyunk Vu Quy Duong elnök úrnak és dr. Phung Kim San alelnök úrnak.

Szeptember 10-től ennek az együttműködésnek a keretében adunk otthont az Esernyősben egy hétre egy gazdag fotókiállításnak – amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk –, a tárlat megnyitóján pedig a nálunk élő vietnámi közösséget, szokásaikat, gasztronómiájukat, sokszínű kulturális örökségüket ismerhetjük meg közelebbről. Tánc, zene és prózai előadás is várja a megnyitó vendégeit.

Tartsanak velünk.

Vietnámi kulturális nap – Megnyitó

Helyszín: Esernyős, Szindbád terem,
1033 Budapest, Fő tér 2.

Időpont: 2022. szeptember 10., 17.00 óra

A tárlatot megnyitja:

Nguyen Thi Bich Thao nagykövet asszony,

a Vietnámi Szocialista Köztársaság magyarországi nagykövete

Köszöntőt mond:

dr. Kiss László,

Óbuda-Békásmegyer polgármestere

A tárlat megtekinthető: 2022. szeptember 17.

Az esemény a Facebookon.

 

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság