Megint pályázhatnak a Bridge to Benefits mesterkurzusra a kis- és középvállalkozások

Hírek
Közzétéve:

Idén is elindul a Bridge to Benefits – Mesterkurzus felelős vállalkozásokért workshopsorozat mikro-, kis- és középvállalkozások számára a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Civil Impact Nonprofit Közhasznú Kft. szervezésében.

A program április 14-i indulásával a részt vevő vállalkozások hat tematikus modulon keresztül nagyvállalatok, szakértők és nonprofit partnerek bevonásával fejleszthetik fenntartható működésüket, illetve környezeti és társadalmi hasznosságukat.

A programhoz hazai nagyvállalatok és civil szerveztek mellett többek között csatlakozott a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány és Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat is. A kurzuson való részvételre a januárban közzétett nyílt pályázati felhívás keretében ebben az évben tíz nyertes kkv kapott lehetőséget.

A Bridge to Benefits képzési moduljai a következő témákra fókuszálnak: fenntarthatóság, társadalmi felelősségvállalás, üzleti partnerség, civil-vállalati együttműködés. A workshopok mellett folyamatos egyéni tanácsadás is segíti a résztvevőket.

A jelentkezés alapja egy kezdeti koncepció kidolgozása, amely a vállalkozás elképzeléseit mutatja be a társadalmi hasznosságot és a partnerségeket illetően, emellett pedig megismerhető belőle az együttműködésekkel elérni kívánt hatást.

A bírálat esetében hiánypótlással élhet a kiíró, a jobb megértés érdekében pedig személyes beszélgetést kezdeményezhet.

A képzésben való részvétel ingyenes. Az érdeklődő vállalkozások egy űrlap kitöltésével jelentkezhetnek a programba.  A űrlapot ITT lehet kitölteni.  A jelentkezési lap segédletet ITT tekintheti meg.

 

A pályázati anyagok benyújtási határideje: 2023. március 3. péntek 23:00 óra

 

További információt a pályázatról ITT találhat.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

Újra vár a Kecske utcai játszótér!

Hírek
Közzétéve:

Az őszi szünetben folytatódnak a Szentendrei utat érintő munkálatok

Hírek Zöld iroda
Közzétéve:

Óbuda-Békásmegyer a fenntartható fejlődésért – Fókuszban a biogazdálkodás