Megjelent az Óvodai iránytű 2023

Hírek Aktuális ügyek Kiemelt hírek
Közzétéve:

Megjelent az idei Óvodai iránytű, amelyben a harmadik kerületi, önkormányzati fenntartású óvodák részletes ismertetőin kívül a beiratkozással, a jelentkezéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, a nyílt napokat is összegyűjtöttük, emellett az óvodák felvételi körzetei és részletes utcanévjegyzék is található a kiadványban.

Ahogy dr. Kiss László polgármester beköszönőjében fogalmaz: „Az intézményválasztás komoly döntés, nagy felelősség, nagyon is jól ismerem a szülők érzéseit. Azt is tudom ugyanakkor, milyen fontos és megnyugtató, amikor azt tapasztaljuk: megbízható helyen megbízható emberek gondjaira bíztuk a gyermekünket, akinek nemcsak a biztonságára és a jóllétére, de a fejlődésére, a kiegyensúlyozottságára, az egészségére és az egyéni igényeire is oda fognak figyelni. Szeretnénk Önöknek idén is segíteni, hogy megkönnyítsük a választást.”

Kiadványunk nyomtatásban is megjelent, alább pedig teljes terjedelmében közzétesszük online is. A képre kattintva olvasható. Fogadják szeretettel!

Ne feledjék: szülői tájékoztató fórumunkra szeretettel várunk minden érdeklődőt március 13-án, hétfőn az Esernyősben!

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság