Megnyit a Római-parti Plázs, Budapest szabadstrandja, várjuk Önöket szeretettel!

Hírek
Közzétéve:

Történelmet írunk: a folyamatos vízminőség-vizsgálat eredményei alapján újra kiváló minőségű a természetes fürdővíz, ezért Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat a Duna budapesti szakaszán, a Római-parton, a Kossuth Lajos üdülőpart 15–17. mellett július 30-tól kijelölt fürdőhelyet üzemeltet, amely mindennap 11 és 19 óra között tart nyitva.

Péntek délelőtt 11 órától várjuk Önöket szeretettel!

A Római-parti Plázs belépőjegy nélkül látogatható, bójákkal kijelölt területű, fürdőzésre alkalmas partszakasz, ahol Budapest Kormányhivatala Népegészségügyi Főosztály határozata szerint a fürdési idény 2021. július 30-tól augusztus 22-ig tart.

Ingyen ivóvizet, mosdót, pelenkázót, zuhanyzót, napágyakat és kerékpártárolási lehetőséget, azaz a teljes infrastrukturális hátteret az Óbuda-Pénzügyőr SE sporttelep biztosítja a vendégeknek.

A területen vízimentő-szolgálat működik 11 és este 7 óra között, a fürdőhely nyitvatartási idejében, valamint gondnokot/fövenyőrt is alkalmaz az egyesület. A Római-parti Plázs területén éjszakai őrség is működni fog minden nap 22 órától másnap reggel 8 óráig.

A meder tisztítása a nyitást megelőzően megtörtént, az átvizsgálás pedig folyamatos.

A kijelölt területen a szigorú biztonsági előírásokat betartva szabad csak fürdeni, és a 120 cm-es vízmélységet jelző bójasoron belül.

A fürdőhely területére állatot bevinni nem szabad.

A házirendet és az üzemeltetési szabályzatot a linkekre kattintva olvashatják el.

Ha kérésük, kérdésük vagy javaslatuk van, kérjük, írjanak nekünk a plazs@obuda.hu címre.

Mindenkinek, aki a szaktudásával, a tanácsaival és a munkájával segítette a fürdőhely létrejöttét, hálásan köszönjük az együttműködést és a segítséget.

Hosszú évek közös erőfeszítéseinek, egyeztetéseinek, összehangolt munkájának az eredménye, hogy a Rómain újra szabadstrand működhet. Minden harmadik kerületi és fővárosi lakó számára ünnepi pillanat, hogy megnyithatjuk.

Szeretettel várjuk Önöket, kellemes időtöltést, jó strandolást kívánunk a Római-parti Plázson!

 

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek Aktuális Zöld iroda
Közzétéve:

Tervezz velünk, kertészkedj velünk!

Hírek
Közzétéve:

Köszönjük, hogy fogják a kezünk! – November 12. a szociális munka napja

Hírek
Közzétéve:

Változott a Csillag Center postapartner nyitvatartása