Munka-Társ: segítség az álláskeresőknek

Hírek
Közzétéve:

Megalakult a Munka-Társ álláskereső iroda, amely az eddigi szolgáltatásokat kibővítve kapcsolatot hoz létre az álláskeresők és a munkáltatók között. Ehhez igénybe veszi más munkaközvetítő irodák és civil szervezetek szolgáltatásait, heti két alkalommal nyílt klubnapot tart. Ennek keretében Internet használatot, telefonálási és szkennelési lehetőséget biztosít.

Egyéni tanácsadást, személyre szabott támogatást nyújt, segítséget ad a fényképes önéletrajz elkészítéséhez és a motivációs levél megírásához. Különleges szolgáltatásként egyéni kérésre segíti az álláskeresőket a megnyerő külső, hajviselet, sminkelés kialakításában, amit szakképzett kollégák készítenek el.

Ősztől újra indulnak csoportfoglalkozások, ahol álláskeresési technikákat, a felvételi beszélgetésre való felkészítést, és a munkahely megtartását célzó foglalkozásokat tartanak. A csoportfoglalkozások előnyei közé tartozik a résztvevők közötti ismeretátadás, a gyakorlás lehetősége, és egymás támogatása is.

Az ügyfelek számára az intézmény összes szolgáltatása is (családsegítés, lelki-, mentális támogatás, jogi segítségnyújtás) rendelkezésre áll, így az álláskeresők komplex segítséget kaphatnak.

Egyéni tanácsadás előjegyzés alapján történik:

Váradi utca 9-11. alatt

hétfő 13-18,
kedd 9-18,
szerda, 9-18,
csütörtök 9-13 óráig.

Víziorgona utca 7. sz alatt (Békásmegyer- RING)

csütörtök 9-13 óráig.

Klubfoglalkozás (internettel) az alábbi időpontokban elérhető (előjegyzés nem szükséges)

Váradi utca 9-11.

kedd 14-18 óráig,

Víziorgona utca 7. szám alatt (Békásmegyer- RING)

csütörtök 14-18 óráig.

Jelentkezés: Váradi utca 9-11. szám alatt, vagy a 250-1964-es telefonszámon.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság