„Na, mi a pálya?” 2024 – Mától indulhat a középiskolai végzős diákjainknak szóló kedvezmények beváltása

Hírek
Közzétéve:

Évek óta megszokott dolog, hogy Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat különféle szabadidős kedvezményekkel ismeri el és köszöni meg végzős diákjai tanulásba fektetett energiáit. Újdonság azonban, hogy a „Na, mi a pálya?”-program 2024-től már elektronikus úton, az Óbuda-Békásmegyer applikáción keresztül érhető el.

A kedvezmények személyre szabott, egyedi promóciós kóddal érhetőek el, és személyenként egyszer vehetőek igénybe a beváltási időszakban. Május 15-től kezdve várja a végzősöket a Fellini Római Kultúrbisztró, ahol az elektronikus „kupon” bemutatása után egy választott italra jár 1500 forint kedvezmény, ráadásul az ezt tartalmazó repohárért sem kell külön fizetnie a végzősöknek. A kávéiról, tejitalairól és süteményeiről híres Csillaghegyi Megállóban a teljes kínálatra érvényes az 1500 forintos kedvezmény, és az Esernyős Kávézóban is ugyanilyen engedmény jár az aktuális kávé, sütemény, fagylalt és üdítő szortiment viszonylatában. A Békásmegyeri Közösségi Ház kertmozijában egy kiválasztott film megtekintésére vehető igénybe az 1200 forint értékű kedvezmény, míg a Kobuci Kertben 1+1 tiszteletjegyet kapnak a jogosultak. Ez utóbbi kedvezménynél nagyon fontos megjegyezni, hogy a tiszteletjegyekre legkésőbb a kiválasztott koncert előtti napig, a Kobuci jegypénztárában, nyitvatartási időben lehet jelentkezni, és mivel egy-egy rendezvényre korlátozott számban lehet bejutni a „Na, mi a pálya?” révén, érdemes igyekezni a foglalással, nehogy beteljen a kvóta.

A strandszezon kezdetéhez igazítva, kicsit később válnak elérhetővé a kedvezményes fürdőzésre lehetőséget biztosító programok: a Lupa Beach-en június 1-től vehető igénybe az egyszeri, 20%-os kedvezmény a belépőjegy árára, a Római Strandfürdő pedig június 17-től várja ingyenes belépéssel, kizárólag hétköznaponként, a végzős harmadik kerületi középiskolásokat.

Az egyes, minden jogosult által egy alkalommal felhasználható kedvezmények igénybevételének pontos feltételrendszerét az Óbuda-Békásmegyer applikációban tudják megtekinteni a jogosultak, akiknek azt is javasoljuk, hogy mielőtt elindulnak egy programra, tájékozódjanak a helyszín honlapján, hogy az általuk választott esemény aznap elérhető-e?

Az applikáció innen tölthető le:

Androidra

IOS-re

Egyúttal kívánunk minden végzős diákunknak sok sikert, kitartást, eredményes vizsgázást – no meg felejthetetlen élményekben gazdag nyarat!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság