Napelemek, további internetvégpontok, hangszigetelt ajtók a Vörösvári úti rendelőkben – Sikeres fejlesztések a Szent Margit Rendelőintézetben

Hírek Zöld iroda
Közzétéve:

Lezárultak az egy éven át tartó kivitelezési munkálatok a Szent Margit Rendelőintézet Vörösvári úti telephelyén. Ebből az alkalomból számba veszünk jó néhány fontos, elkészült fejlesztést.

A harmadik kerületi Szent Margit Rendelőintézet Vörösvári úti telephelyén egy évig zajlottak az épület számos részlegét érintő munkálatok, amelyeket mind a rendelőintézet dolgozói, mind az idelátogató páciensek megértő együttműködéssel fogadtak. Köszönjük!

Az idei évben sok kisebb, nagyobb felújításra és fejlesztésre került sor az épületben, többek között:

Minden régi nyílászárót újra cseréltünk, és a penészedést megelőzendő szellőztető egységek kerültek az ablakok alá, illetve számos ablakot hővédő fóliázással láttunk el.

Mindemellett a várótermekből a rendelőhelyiségekbe nyíló ajtókat új, hangszigeteltekre cseréltük.

A rendelők és a várótermek új festést, valamint néhány leromlott állapotú helyiség új padlóburkolatokat kapott.

Jelentősen bővült az elektromos hálózat, és további internetvégpontokat telepítettünk.

Mindkét liftet kicseréltük az épületben.

A tetőn energiahatékonysági fejlesztések zajlottak: új szigetelést és teljesen friss napelemes rendszert alakítottunk ki.

A fejlesztésekkel párhuzamosan számos új diagnosztikai és orvostechnikai eszköz érkezett a Szent Margit Rendelőintézetbe, valamint a betegirányítási rendszer is megújult, mind informatikáját, mind eszközeit tekintve.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság