Óbuda arcai. Ismert és ismeretlen emberek Óbuda-Békásmegyeren – Fotópályázatot hirdetünk

Hírek
Közzétéve:

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat hatodik alkalommal hirdeti meg nagy sikerű fotópályázatát. Az előző öt évben sok száz résztvevővel, ezernyi beküldött képpel, tucatnyi felkért művésszel és az Esernyős Galériában rendezett sikeres kiállításokkal megkezdett programsorozat tovább folytatódik.

Az eddigiekhez hasonló feltételekkel, magas pénzdíjakkal hirdetjük meg új fotópályázatunkat, amelynek címe idén: Óbuda arcai. Ismert és ismeretlen emberek Óbuda-Békásmegyeren.

Arcok, emberek, csoportok fényképeit szeretnék a kiállítóterem falain egymás mellé sorakoztatni, legyenek azok a kerület ismert személyiségei vagy a hétköznapok emberei, gyerekek, felnőttek. A kiírás az ismert személyek esetén az általuk hagyott nyomokat is elfogadja, szobraikat, emlékhelyeiket vagy régebben készült fényképeik mai aktualizálását.

A pályázatra lehetőség szerint olyan képeket várunk, amelyek az elmúlt egy évben készültek Óbuda-Békásmegyeren, de indokolt esetben (például ismert ember korábban bekövetkezett halála esetén) kivételt tehetünk.

Olyan fényképet, amely az előző öt Óbudai Fotótárlat valamelyikén már szerepelt, kérjük, ne küldjenek.

A pályázat az eddigiekhez hasonlóan idén is nyitott, nyilvános, azon foglalkozástól, életkortól és lakóhelytől függetlenül bárki részt vehet: hivatásos és amatőr fotósok egyénileg nevezhetnek a www.obudaitarlatok.hu/fototarlat oldalon.

Pályázatot csak pontosan kitöltött nevezési lappal tudunk elfogadni, amely a honlapon lesz elérhető 2022. augusztus 20-tól kezdődően.

Nevezési díj nincs. Kizárólag a honlapon keresztül szabályosan feltöltött fotók vesznek részt a pályázati értékelésben.

Bővebb információ:

Csépányi Andrea

+36 1 437 8553

e-mail: obudai.tarlatok@obuda.hu

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság