Óbuda ma és a karantén idején – Virtuálisan látogatható fotótárlat az Esernyősben

Hírek
Közzétéve:

Az önkormányzat ötödik alkalommal hirdette meg fotópályázatát. A 2020-as díjnyertes képek tárlata aktuálisabb, mint valaha. Hiszen ezúttal arra kérték az alkotókat, hogy mutassák be kerületünket, hogyan éli meg több ezer éves múltját és jelenét a mindennapokban, különös tekintettel az egészségügyi veszélyhelyzet idejére.

A V. Óbudai Fotótárlat – Óbuda-Békásmegyer a 21. században és a karantén idején kiállítás megtekintéséről e különleges helyzetben sem kell lemondanunk. A házigazda Esernyős Galéria a 3D technológia segítségével virtuálisan bejárhatóvá tette a tárlatot. Emellett szintén elektronikus oldalain a kiállítással kapcsolatos videóüzeneteket is folyamatosan közzétesz. Dr. Kiss László polgármester köszöntőbeszédét és Kincses Károly, fotómuzeológus, kiállításkurátor megnyitóját pedig már meg is tekinthetjük. A tárlat katalógusa és a díjazottak névsora szintén elérhető itt.

A kulturális intézmények bezárásának feloldása után pedig még két héten át a valóságban is körbesétálhatunk a Fő téri Esernyős Galériában, és gyönyörködhetünk a kiállított, díjnyertes művészi fotókban.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

„Már kék selyembe pompázik az égbolt” – Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

Hírek Zöld iroda
Közzétéve:

Tájékoztatás erdőkezelésről

Hírek
Közzétéve:

Köszönjük a harmadik kerületi polgárőrök egész éves munkáját!