Óbuda Napja – Hamarosan újra együtt ünnepelhetünk a kerület napján

Hírek Kiemelt hírek
Közzétéve:

Idén május 6-án és 7-én ünnepeljük Óbuda Napját. A hagyományokhoz híven gazdag kulturális kínálattal, remek koncertekkel, színházi előadásokkal, valamint családi és gyerekprogramokkal várjuk Önöket.

Óbuda Napja a harmadik kerület ünnepe, hiszen ezen a hétvégén kerül sor az Óbuda-Békásmegyer Díszpolgára cím, a Pro Óbuda Díj és az Óbuda Közbiztonságáért díjak ünnepélyes átadójára, valamint ekkor ismerjük el kiváló sportolóinkat is.

Óbuda Napján a kerület négy helyszínén igazi majálisban lesz része az idelátogatóknak. Ingyenes koncertekkel, zenés családi és gyerekprogramokkal, gasztroélményekkel várjuk vendégeinket két napon át, a kerület kulturális intézményeiben pedig változatos kiállítások, előadások, workshopok, koncertek várják a látogatókat.

A Fő téren, a Szentlélek téren és a Kobuci Kertben minden korosztály számára izgalmas koncertek, utcaszínház és kalandvár várja a vendégeket reggeltől estig. Csak néhány név a fellépők sorából: Random Trip – kifejezetten Óbuda Napjára összeállított csapattal, Vecsei H. Miklós koncertszínházi előadása a Qjúb, a Ride On és a Bonus Track Band, Hrutka Róbert vendégeivel, Für Anikóval és Grecsó Krisztiánnal. Vasárnap este pedig valódi nagykoncertélménnyel várja Önöket a Hooligans.

A Csobánka téren a Közbiztonsági napon többek között kutyás és katasztrófavédelmi bemutató szórakoztatja majd az ünneplőket.

A zenés családi és gyerekprogramok mellett kézműves kirakodóvásár, streetfood gasztrosétány és italok széles választéka várja a kikapcsolódni vágyókat.

A négy helyszín és a kerület kulturális intézményeinek kínálatát teljes egészében megtalálják az esemény honlapján és Facebook-oldalán.

Tartsanak velünk, várjuk Önöket szeretettel ingyenes programjainkon!

 

 

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság