Óbudai Nyár – Idén is ünnepeljük együtt a nyarat

Aktuális ügyek Aktuális
Közzétéve:

Mit jelent nekünk a nyár? A napfényt, a lenge ruhákat, a vízparti illatokat, a strandolást, a nyáresti koncerteket, a nagy bulikat, a jó ételeket és italokat a szabadban. A nyár a szabadság és felszabadultság!

Az Óbudai Nyár rendezvénysorozattal ezt a szabadságot és felszabadultságot kínáljuk Önöknek, hiszen ajánlatunkban minden megtalálható, ami a tartalmas és könnyed nyári időtöltéshez kell, ingyenesen. Szeretettel várjuk Önöket: Ünnepeljük együtt a nyarat!

Ízelítő hétvégi programjainkból:

Június 23.–25.Nyárnyitó hétvége

Óbuda Fő tér

Csobánka tér

Nyárnyitó hétvégénk a fantasztikus koncertek jegyében telik, a neves fellépők és a műfajok  sokszínűsége garantálja a felhőtlen szórakozást. Hagyományainkhoz híven az Óbudai Nyár rendezvénysorozatot a Danubia Zenekar ünnepi koncertjével nyitjuk meg, koncerten közreműködik Tóth Vera. A hétvége során  fellép többek között a Fool Moon Zenekar, Auguszt Bárió, Pátkai Rozina, Rácz Gergő, a Neoton Família, Palya Bea és a Carson Coma. Ezen a hétvégén látogathatnak el a híres-neves Óbudai Búcsúba is, a Nemzetiségek Találkozóján pedig megtapasztalhatják a harmadik kerület sokszínű nemzetiségi kultúráját, gasztronómiáját.

 

Augusztus 25.–27.Óbudai Kézműves Sörfesztivál

Óbuda Fő tér

Akár egy mondatban össze lehetne foglalni ennek a hétvégének az esszenciáját: Nagyon jó zene és nagyon jó sörök! Nem ígérünk ennél többet, de ezt biztosan. A Fő térre települő sörfőzdék garantálják a minőségi, kézműves söröket, kísérőről  pedig a Food Truck Show gondoskodik. A zenei aláfestést többek között Mazsimo-Gipsymo, Solére, Fiúk, Dorogi (Intim Torna Illegál), Pulius Tamás & Horváth Barna akusztik adja.

 

Szeptember 2. – Hékás Békás Családi Nap

Csobánka tér

Egész napos fieszta, ahol a legkisebbektől a legszebb korúakig mindenki jól érezheti magát! A gyerekeket kisvasút, körhinta, arcfestés Dínó Show várja, lesz kirakodóvásár és persze szuper fellépők: Janicsák Veca, a Budapest Ragtime Band, és a Kozmix.

 

Szeptember 16. – Csillaghegy a mi kis falunk

Csillaghegy, Mátyás király út

Idén is érdemes lesz ellátogatni a Mátyás király útra, ahol hamisítatlan „falunappal” várunk minden kedves vendéget. A gyerekprogramok, sztárok, főzőverseny, finomságok és fantasztikus koncertek mellett idén is lesz kirakodóvásár és persze Csillaghegy tortája! Ne hagyják ki vidám nyárbúcsúztatónkat!

Programok egész nyáron:

Június 16. és augusztus 25. között

Piknik Mozi előadások, tíz alkalommal, kerületszerte. Ide kínálatunkban többek között olyan filmek szerepelnek, mint a Zöld könyv, Holt Költők Társasága, Az ember akit Ottónak hívnak, vagy a klasszikusok szerelmeseinek a Micsoda nő!

Nézzünk együtt szuper filmeket a nyári ég alatt!

Június 30. és augusztus 20. között

Római-parti Plázs

Budapest egyetlen ingyenes dunai fürdőhelyén idén is gondtalanul élvezhetik a természetes víz és a természetes part nyújtotta strandélményt. Gondozott partszakasz, napágyak, ingyenes tisztálkodási lehetőség, vízimentő-szolgálat. Kihagyhatatlan nyári élmény!

Július 2.

Lupa-nap

Nincs Óbudai Nyár közös Lupa Beach-nap és felhőtlen strandolás nélkül. Július 2-án, vasárnap színes családi és gyerekprogramokkal várjuk Önöket egész nap. Kerületi lakcímkártyával ingyenes belépést, és ingyenes Lupa busz használat!

Rendezvényeink és a kerület kulturális intézményeinek gazdag kínálata hamarosan részletesen megtekinthető lesz  a www.obudainyar.hu oldalon, a www.facebook/obudainyar facebook csatornán, vagy programajánló kiadványunkban.

Tartsanak velünk ezen a nyáron is. Ünnepeljük együtt a nyarat!

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság