Perlátorral a vízpazarlás ellen – Kedvezményes víztakarékossági adagoló vásárt hirdetünk!

Hírek Zöld iroda Kiemelt hírek
Közzétéve:

A legklímabarátabb kerület önkormányzataként számunkra kiemelten fontos a vízpazarlás elleni küzdelem, ezért Burján Ferenc klíma- és környezetvédelemért felelős alpolgármester kezdeményezésére víztakarékossági adagoló (perlátor) vásárt hirdetünk a harmadik kerületi lakóknak.

Az utóbbi időben több olyan hír is megjelent a sajtóban, amely szerint hamarosan drágulhat a víz Magyarországon, ezért is különösen fontos most takarékoskodni a vízzel. Ebben igyekszünk segítségére lenni az óbuda-békásmegyeri háztartásoknak perlátor vásárunkkal.

A víztakarékos adagoló (perlátor) segítségével úgy csökkenthetjük vízfogyasztásunkat és ezzel együtt kiadásainkat is, hogy közben nem romlik a komfortérzetünk. Az adagoló a kisebb vízáteresztésén felül légkeveréses technológiával dúsítja a vízsugarat, így észre sem vesszük, hogy egyszerrre víz- és csatornadíjat is spórolunk!

A hagyományos vízcsapok esetében 12-20 liter, az áramlás szabályozóval felszerelt csapok esetében pedig átlagosan hat liter víz folyik el percenként. Az adagoló segítségével a vízcsapok esetében 50-75 százalékkal, míg a zuhanyzók esetében 30-70 százalékkal csökkenthetjük a vízfogyasztást.

Az általunk hirdetett víztakarékos adagolók 24 milliméteres külső menetátmérővel, illetve 22 milliméteres belső átmérővel rendelkeznek. Egy csomagban három darab perlátor és egy szerelőkulcs van. Egy jelentkező legfeljebb 5 csomagot igényelhet. Minden perlátorra öt év garanciát vállal a forgalmazó.

A perlátorvásár keretében kedvezményes, 4600 forintos csomagáron biztosítjuk a víztakarékos adagolókat a harmadik kerületi lakosok részére. A vásáron való részvétel feltétele a harmadik kerületi állandó lakcím, valamint az előzetes regisztráció. Az akcióra jelentkezni július 26-tól augusztus 31-ig van lehetőség webshopunkon keresztül. A perlátorok átvételére szeptember 9-én 8 és 13 óra között, a Békásmegyeri Közösségi Házban (Budapest 1039, Csobánka tér 5) lesz lehetőség.

A kedvezményes perlátorvásáron történő részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni webshopunkon keresztül van lehetőség július 26-tól augusztus 31-ig.

Fizetni kártyával vagy az átadáskor készpénzzel is lehet. Az átadás időpontja és helyszíne: 2023. szeptember 9. 8:00-13:00 között, Békásmegyeri Közösségi Ház.

Tájékoztató az online rendelési felület működéséről, a regisztráció menetéről:

Magánszemélyek az ide kattintva megnyíló felületen, regisztrációt követően tudnak igénylést leadni. A sikeres igénylésről a rendszer visszaigazoló e-mail-t küld.

A kedvezményes perlátor rendelés menete a következő:

  • Bejelentkezés felhasználónév és jelszó megadásával
  • Regisztráció a kedvezményes vásárra: kattintás a módosításra, majd az adatok megadása után a mentésre
  • Kattintás az „Akcióink” menüpontra
  • Kattintás a „Perlátor igénylésére”
  • Mennyiség megadása majd kattintás a „Kosárba” gombra, majd kattintás a „Megrendelés” gombra
  • A megadott email címre visszaigazoló emailt küldünk a megrendelésről

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság