Rendkívüli testületi ülés augusztusban

Hírek
Közzétéve:

Az óbudai díjköteles parkoló övezet kibővítése miatt 80 darab parkolójegy-kiadó automata beszerzésére, üzembe helyezése, illetve üzemeltetése vállalt kötelezettséget mai döntésével a képviselő-testület.

Mint ismeretes, a III. kerület részt vesz az Egészséges Budapest Program (EBP) III. ütemében, ezért korábban már elkészítette a szükséges kerületi járóbeteg-szakellátással kapcsolatos Fejlesztési Tervét és benyújtotta a támogatási kérelmét az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) Állami Járóbeteg szakellátási igazgatósághoz. Ez a terv tartalmazza a Szent Margit Rendelőintézet három telephelyét érintő beruházás fejlesztési (épület felújítás, gép-, műszer-, informatikai eszköz beszerzés) koncepcióját.

Az Óbuda-Békásmegyert érintő EBP-projekt teljes költsége 5,6 mrd forint, ebből 480 millió forintot tesz ki a kerületi önerő. A képviselő-testületi ülésen Bús Balázs polgármester felhatalmazást kapott arra, hogy az ÁEEK-val a Szent Margit Rendelőintézet fejlesztésére a teljes 5,150 millió forint összegű támogatásról szóló Együttműködési Megállapodást, valamint az évenkénti támogatás felhasználására az Emberi Erőforrások Minisztériummal kötendő Támogatási Szerződéseket megkösse.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek Zöld iroda
Közzétéve:

Térítésmentesen igényelhető madárodú és madáretető – ELFOGYOTT!

Hírek
Közzétéve:

Idén is ingyenesen hívhatják Sziget-zöldszámunkat

Hírek
Közzétéve:

Ma gyújtjuk meg az első adventi gyertyát