Szabó Tímea gyújtotta meg a harmadik adventi gyertyát, és adománygyűjtésünkhöz is többdoboznyi tartós élelmiszerrel járult hozzá

Aktuális
Közzétéve:

Szabó Tímea, kerületünk országgyűlési képviselője Karácsony Gergely főpolgármester és dr. Kiss László polgármester társaságában gyújtotta meg a harmadik adventi gyertyát a Fő téren.

Szabó Tímea a gyertyagyújtás előtt többdoboznyi tartós élelmiszerrel érkezett adventi vásárunk adománygyűjtő faházához, mint mondta, bízik benne, hogy több család karácsonyát tudja meghittebbé tenni. Köszönjük, hogy hozzájárult gyűjtésünkhöz, amellyel a harmadik kerületi rászoruló családokat, gyerekeket, idős embereket segítjük.

Szabó Tímea elmondta: az ünnepek most érezhetően nehezebbek, gondterheltebbek a szokásosnál, éppen ezért különösen fontos az az idő, amelyet együtt, a családunkkal, a szeretteinkkel, a hozzánk közel állókkal tudunk tölteni. Mindenkinek békés, szeretetteljes karácsonyt kívánt, majd Karácsony Gergely főpolgármester és dr. Kiss László polgármester társaságában meggyújtotta a harmadik adventi gyertyát. A koncertekhez és jövő heti adventi rendezvényeinkhez jó szórakozást kívánt.

Az Advent Óbudán 2022 rendezvényeivel kapcsolatban ITT tájékozódhatnak. Tartsanak velünk! Együtt érték az ünnep.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság