Színes, nyári programokkal várta a gyerekeket a ‘RING’

Hírek
Közzétéve:

A nyár az élményszerzés időszaka. Hogy a rászoruló gyermekek se maradjanak ki a nyár kínálta szabadidős programokból, az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ ingyenes tábort szervezett számukra. A tábor célja az volt, hogy a szakemberek nyáron se engedjék el az egész évben ide járók kezét és a gyerekek hasznosan, közösségben töltsék el ezt a pár napot. A táborvezetők, Farkas Katalin és Halász Hanga színes belső és külső helyszíni programokról gondoskodtak. A kikapcsolódás mellett napi négyszeri étkezést, friss gyümölcsöt és édességet is kapott a húsz táborozó a Magyar Élelmiszerbank, illetve az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány jóvoltából.

Az egy hét alatt a gyermekeknek lehetősége volt többek között ellátogatni a Csodák Palotájába, strandolni a Pünkösdfürdői Strandfürdőn, kalandozni a Hajógyári Szigeten, kocsikázni és lovagolni a Békás-tónál.

A résztvevők a tábor végén azt mondták a szervezőknek, hogy nagyon sok élményre és jó barátokra is szert tettek az egy hét alatt.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság