Téli városüzemeltetési munkák – megújuló utcabútorok, játékok és behajtásgátlók

Hírek
Közzétéve:

A városüzemeltetés munkatársai a téli időszakban  szedik be,  javítják és újítják fel az év folyamán megrongálódott, vagy megkopott utcabútorokat, játszótéri eszközöket, hulladékgyűjtőket és behajtásgátlókat, hiszen ez az időszak alkalmas leginkább a műhelymunkák elvégzésére.

Az elmúlt időszakban javított és  felújított behajtásgátlókat, úgynevezett pollereket, már kihelyezték több, a járművek elől védendő területre is, a gyalogos forgalom biztonságának garantálása és a zöld felületek megóvása érdekében, mintegy 220 folyóméter hosszan, több helyszínt érintően.

A pollerek kihelyezése esztétikailag sokat ront a zöldterületek összképén, emellett sem műszakilag, sem gazdaságilag nincs lehetőség, hogy minden területet behajtásgátlóval védjünk meg. Arra kérjük a gépjárművezetőket, hogy kíméljék a zöld felületeket, szabálytalan parkolással ne rongálják az épített és a természeti környezetet.

A városüzemeltetés munkatársai folyamatosan dolgoznak azon, hogy a kerület tiszta és barátságos legyen, kérjük vigyázzanak Önök is Óbuda-Békásmegyer tisztaságára, zöld területeire.

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság