Tengerparti hangulat, rajzpályázat-díjátadó, szűrővizsgálatok – Ilyen volt a Lupa Beachen szombaton

Hírek
Közzétéve:

Július 3-án, szombaton az Óbudai Nyár programsorozat keretében egész napos ingyenes programokkal vártuk a kerületben élőket. A kellemesen meleg időben sokan kihasználták a strandolás lehetőségét, fiatalok, idősebbek és családosok egyaránt kilátogattak a Lupára.

A Szent Margit Rendelőintézet és az Egészségfejlesztési Iroda jóvoltából számos szűrőprogramon is részt lehetett venni: anyajegyszűrésen, testösszetétel-mérésen, a tüdő állapotának felmérésén és egészségtudatossági felmérésen is.

Ezen a napon került sor a gyermeknapi rajzpályázat eredményhirdetésére is. Turgonyi Dániel oktatásért felelős alpolgármester megköszönte a részvételt a gyerekeknek, és örömét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy mennyi vidám és színes rajz született.

„A rajzok alapján kétségünk sem lehet afelől, hogy vízpartra, fagyizásra és rengeteg játékra vágytok, valamint a családotok és a barátaitok társaságára. Bízunk benne, hogy a mai nap tökéletesen meg tud felelni ezeknek az elképzeléseknek, és olyan jól fogjátok magatokat érezni, ahogy azt a rajzok elkészítésének idején képzeltétek.”

Szívből gratulálunk a győztes alkotások készítőinek:

  • Óvodás korosztály, 3–4 évesek: Szilágyi Zorka, 3,5 éves
  • Óvodás korosztály, 5–6 évesek: Sánta Zsófia, 6 éves
  • Általános iskolások, 1–2. osztály: Ungár Gergely, 7 éves
  • Általános iskolások, 3–4. osztály: Sagyibó Ivett, 9 éves

Minden részt vevő kis alkotó kapott ajándékot, valamint vendégül láttuk őket egy kis süteményre és pogácsára is. Ezt követően egy bohóc szórakoztatta a gyerekeket, és megtanította nekik, hogyan fújhatnak óriásbuborékokat.

A strandra kilátogató minden kerületi gyermek részt vehetett a gyerekprogramokon, ahol arcfestés, csillámtetoválás, kosárhinta, kézműves foglalkozás és lufihajtogatás is várta őket.

Köszönjük, hogy ilyen sokan eljöttek, reméljük, mindenki jól érezte magát a napsütéses időben!

Turgonyi Dániel alpolgármester a rajzpályázat díjátadón

 

Gyerekek a rajzpályázat díjátadón

Turgonyi Dániel alpolgármester átadja a rajzpályázat egyik nyertesének a díjat

 

Sánta Zsófia rajza

Szilágyi Zorka rajza

Ungár Gergely rajza

Sagyibó Ivett rajza

Szűrővizsgálat a Lupa Beachen

Óriásbuborék fújás

Kislány arcfestéssel

Gyerekek a Lupa Beachen

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság