Több óvodából is igazolt koronavírus-fertőzéses esetekről tájékoztatták a polgármestert

Hírek
Közzétéve:

A hétvégét követően dr. Kiss Lászlót újabb igazolt koronavírus-fertőzésekről tájékoztatták.

A polgármester haladéktalanul elrendelte az épületek teljes körű fertőtlenítését. Az illetékes szerveket, valamint a dolgozókat és a szülőket minden esetben értesítették.

Az országos tisztifőorvos által kiadott eljárásrend szerint a lehetséges kontaktok felkutatása megkezdődött, adott esetben be is fejeződött.

Kérjük, kísérjék figyelemmel az intézmények közösségi oldalát, indokolt esetben keressék az intézményvezetőket.

Az Óbudai Vackor Óvodába járó több kisgyermeknek is pozitív lett a Covid19-tesztje, értesítették a szülők az óvodavezetőt. A többi szülő és a munkatársak tájékoztatása megtörtént, további kérdés esetén Kardosné Kertész Zsuzsa tagóvoda-vezető tud bővebb felvilágosítást adni.

A Pitypang Művészeti Óvoda Gyöngyforrás óvodájában is vírusfertőzöttséget mutatott egy kisgyermek PCR-tesztje. Az érintettek tájékoztatása itt is megtörtént, indokolt esetben Gombos Albertné intézményvezetőhöz fordulhatnak, ha kérdésük van.

Az Óbudai Gyermekvilág Óvoda Kanóc utcai épületébe járó egyik kisgyermeknek is pozitív lett a teszteredménye, nem sokkal később az egyik óvodapedagógusé is. Minden szülőt és kollégát értesítettek, dr. Csányi-Vékesné Tóth Judit óvodavezető tud segíteni további kérdések esetén.

A Gyermeksziget Montessori Óvodából is egy kisgyermek igazolt koronavírus-fertőzéséről tájékoztatták a polgármestert. Az érintetteket értesítették, további felvilágosítást Stefán Mariann intézményvezető tud adni.

Kérjük, a járványhelyzetre való tekintettel az egészségügyi előírásokat tartsák be. Ha betegnek, lázasnak érzik magukat, ne menjenek közösségbe, és haladéktalanul értesítsék a háziorvosukat.

Vigyázzunk magunkra és egymásra, vigyázzunk közösségünkre.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat INGYENES KORONAVÍRUS-SZŰRÉSRE várja a harmadik kerületi lakosokat. Kérjük, minél többen éljenek a lehetőséggel, segítsük együtt a járvány elleni védekezést!

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság