Tour de Óbuda: május 7-től indul a nevezés

Hírek
Közzétéve:

A Tour de Óbuda kerékpáros napon a távok szinte bármilyen kerékpárral, minimális kerékpáros tudással is teljesíthetőek. A kerékpározás népszerűsítése és az egészséges, kellemes időtöltés biztosítása mellett a rendezvény célja: a lakosság figyelmének felhívása a biztonságos kerékpáros közlekedésre és a KRESZ ismeretére.

Az eseményre kötelező az előzetes nevezés. A nevezéseket érkezési sorrendben fogadják május 7. és 28. között. A rendezvény az óbuda-békásmegyeri lakcímkártyával rendelkezők számára ingyenes, a nem kerületi 14. életévüket betöltött sportolók 1000 forint helyszíni fizetés ellenében indulhatnak. A nevezési díj tartalmazza a versenyen való részvétel mellett az út közbeni frissítést és szervizt, az orvosi ügyeletet és 1 db jegyet a nyereménysorsoláson való induláshoz.

A szükséges felszerelésről, az útvonalakról, a szerviz-, frissítő-, és ellenőrzőpontok pontos helyéről, valamint a sorsoláson való részvételről minden információ megtalálható az Óbudai Sport és Szabadidő Kft. oldalán.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság