Tovább erősítjük a helyi civil szervezetek és nagyvállalatok együttműködését – Folytatódik Civil Üzleti Iskolánk

Hírek Kiemelt hírek
Közzétéve:

Egyedülálló programunk a Civil Üzleti Iskola, ahol lehetőség nyílik összekötni a kerületben tevékenykedő civil szervezeteket, vállalkozásokat és az önkormányzatot a szorosabb együttműködés érdekében.  A program 2023. szeptember 7-i eseményén többek között a cégekkel való kommunikációról és a marketing nonprofit hasznosításáról is szó volt.

Önkormányzatunk idén is térítésmentes lehetőséget biztosít a Civil Üzleti Iskolán való részvételre a III. kerületben működő civil szervezetek számára. A Civil Üzleti Iskola szakmai együttműködő partnere a civil–vállalati–önkormányzati együttműködések és partnerségek piacvezető szervezete, a Civil Impact Nonprofit Közhasznú Kft.

A szeptember 7-i alkalmon Kiss Gyöngyvér, a Civil Impact alapító-ügyvezetője köszöntötte a programon részt vevő civil szervezetek és vállalatok képviselőit. Az első két előadást Guzsay Péter, a Skool partnerkapcsolati vezetője és Hittner Krisztina, a dm Magyarország PR és ügyfélszolgálati csoportvezetője tartották, akiktől megtudhattuk, hogy a nonprofit szervezeteknek milyen kommunikációs és marketinges eszközöket érdemes alkalmazniuk a cégekkel való kommunikációban.

Egy rövid szünetet követően Kárpáti Marianna, a Velux Magyarország Kft. marketingmenedzsere beszélt arról, milyen szerepet tud betölteni a marketing a civil szektorban. Utána pedig Kiss Gyöngyvér tartott egy „gyorstalpalót” az árazás és ajánlatkészítés aranyszabályairól.

Oláh Viktória, a Canon Hungária Kft. vállalati és marketingkommunikációs vezetője prezentálta a Canon társadalmi szerepvállalásait, majd a nyáron meghirdetett pályázaton nyertes négy civil szervezet vehette át ünnepélyes keretek között a cég által felajánlott nyomtatókat. A Jövő Záloga KHE, az Egyboglya A Családi Közösségekért Alapítvány, a Gólyahír Alapítvány Az Örökbefogadó Családokért és a Homoludens.hu Egyesület már most hazavihette a készülékeket, ám a többi pályázónak sem kell csüggednie: a Canon ugyanis úgy döntött, hogy az ő működésüket is segíti a későbbiekben egy-egy nyomtatóval. A vállalat képviselője azt is bejelentette, hogy a pályázat 2024-ben is folytatódni, sőt bővülni fog: jövőre a nyomtatók mellett fényképezőgépek is gazdára találhatnak majd a pályázó civil szervezetek között.

Köszönjük minden civil és vállalati partnerünknek, hogy részvételükkel erősítik a harmadik kerületi civil–vállalati–önkormányzati együttműködést! Bízunk benne, hogy mindannyian új ismeretekkel és kapcsolatokkal gazdagodva tértek haza!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság