Klímabarát buszokkal újít a BKK, kerületünkben két vonalon is fognak közlekedni

Hírek
Közzétéve:

A következő hónapokban jelentősen megújul a BKK buszflottája, ami Óbuda-Békásmegyert is érinteni fogja két buszvonalon. Az új buszok csuklós, klimatizált, alacsony padlós és környezetbarát járművek, így az eddiginél is magasabb színvonalon fogják szolgálni az utasok kényelmét.

A harmadik kerületben az új autóbuszok közül május 1-jétől a 134-es busz vonalán, július 1-jétől a 296-os busz vonalán fognak közlekedni. Az új járművek jól illeszkednek Óbuda-Békásmegyer környezet- és klímavédelmi stratégiájába, mivel segítik a fenntartható energiagazdálkodást és az ökológiai lábnyom csökkentését.

Az új buszok a korábbiakhoz képest világosabb és tágasabb utastérrel rendelkeznek, nagyobb teljesítményű légkondicionáló berendezéssel vannak felszerelve. A buszokon kialakított többfunkciós térnek köszönhetően a babakocsival és kerekesszékkel közlekedők számára is megfelelő méretű hely biztosított. A járművek kihajtható rámpával rendelkeznek, továbbá nagyméretű utastájékoztató monitorokkal, valamint az utasok biztonságérzetét növelő fedélzeti kamerarendszerrel vannak ellátva.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság