Újabb két óvodából jelentettek koronavírusos megbetegedést

Hírek
Közzétéve:

Dr. Kiss Lászlót ma újabb igazolt koronavírus-fertőzésekről tájékoztatták.

A polgármester haladéktalanul elrendelte az épületek teljes körű fertőtlenítését. Az illetékes szerveket, valamint a dolgozókat és a szülőket minden esetben értesítették.

Az országos tisztifőorvos által kiadott eljárásrend szerint a lehetséges kontaktok felkutatása megkezdődött, adott esetben be is fejeződött.

Kérjük, kísérjék figyelemmel az intézmények közösségi oldalát, indokolt esetben keressék az intézményvezetőket.

A Gyermeksziget Montessori Óvodában egy alkalmazottnak lett pozitív a tesztje. Az érintetteket értesítették, kérdés esetén az intézményvezető, Stefán Mariann tud bővebb felvilágosítást adni.

Az Óbudai Meseerdő Óvoda Szivárvány Tagóvodájában (Szél u. 23–25.) pedig az egyik kisgyermek lett fertőzött. A szülőket és a munkatársakat értesítették, Halasi Erika intézményvezetőhöz fordulhatnak, ha kérdésük van.

Kérjük, a járványhelyzetre való tekintettel az egészségügyi előírásokat tartsák be. Ha betegnek, lázasnak érzik magukat, ne menjenek közösségbe, és haladéktalanul értesítsék a háziorvosukat.

Vigyázzunk magunkra és egymásra, vigyázzunk közösségünkre.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat INGYENES KORONAVÍRUS-SZŰRÉSRE várja a harmadik kerületi lakosokat. Kérjük, minél többen éljenek a lehetőséggel, segítsük együtt a járvány elleni védekezést!

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság