Újabb pozitív tesztek a kerületi óvodákban

Hírek
Közzétéve:

A polgármester haladéktalanul elrendelte az épületek, az érintett helyiségek teljes körű fertőtlenítését. Az illetékes szerveket, valamint a dolgozókat és a szülőket minden esetben értesítették.

Az országos tisztifőorvos által kiadott eljárásrend szerint a lehetséges kontaktok felkutatása megkezdődött, adott esetben be is fejeződött.

Kérjük, kísérjék figyelemmel az intézmények közösségi oldalát, ha további kérdésük van, keressék az intézményvezetőket.

Az Óbudai Vackor Óvoda Mókus Tagóvodájában egy gyermek Covid19-tesztje pozitív lett. A szülőket és a dolgozókat értesítették, a háziorvossal felvették a kapcsolatot, az érintett helyiségek teljes körű fertőtlenítése megtörtént. Indokolt esetben, kérjük, keressék Kardosné Kertész Zsuzsanna tagóvoda-vezetőt.

Az Óbudai Almáskert Óvoda Gázgyár Óvodájában egy kisgyermek és két dolgozó koronavírustesztje lett pozitív. Az érintetteket tájékoztatták, a fertőtlenítés megtörtént, bővebb felvilágosítást Karsa Zsuzsanna intézményvezető tud adni.

Az Óbudai Almáskert Óvoda Csicsergő Tagóvodájában egy kisgyermek koronavírustesztje lett pozitív. Az érintetteket tájékoztatták, a fertőtlenítés megtörtént, bővebb felvilágosítást szintén Karsa Zsuzsanna intézményvezető tud adni.

Az Óbudai Meseerdő Óvoda Pöttömház épületében az egyik óvodapedagógus teszteredménye lett pozitív. A szülőket, a dolgozókat és az illetékes hatóságokat értesítették, az épület fertőtlenítését pedig haladéktalanul elrendelte a polgármester. Bővebb tájékoztatást indokolt esetben Halasi Erika intézményvezetőtől kérhetnek.

Az Óbudai Hétpettyes Óvoda Harrer épületében egy óvodapedagógus Covid19-tesztje lett pozitív lett. A dolgozókat és a szülőket értesítették, a fertőtlenítés megtörtént. Kérdés esetén Kiss Anita óvodavezetőhöz fordulhatnak.

Az Óbudai Százszorszép Óvodában két kisgyermeknél mutatták ki a koronavírus-fertőzést. A kontaktszemélyek felkutatása megkezdődött, adott esetben be is fejeződött, az érintetteket és az illetékes hatóságokat értesítették, a teljes körű fertőtlenítést haladéktalanul elrendelte a polgármester. Dr. Bozzayné Káli Tünde óvodavezető tud bővebb tájékoztatást adni.

Az Óbudai Mesevilág Óvodában egy dolgozó tesztje lett pozitív. A szülőket, a munkatársakat és az illetékes hatóságokat értesítették, az épület fertőtlenítését pedig haladéktalanul elrendelte a polgármester. Bővebb felvilágosítást indokolt esetben az intézményvezetőtől, Gólya Erzsébettől tudnak kérni.

A Pitypang Művészeti Óvodában is pozitív lett az egyik kisgyermek tesztje. A dolgozókat és a szülőket értesítették, a fertőtlenítést elrendelték. Gombos Albertné intézményvezetőhöz tudnak fordulni, ha kérdésük van.

FRISSÍTÉS: 

Az Óbudai Egyesített Bölcsődék Mókus bölcsődéjébe járó egyik kisgyermek koronavírustesztje is pozitív lett. Emellett a központ két dolgozója is pozitív PCR-tesztről értesítette az intézményvezetőt, Zelei Ágnest. Az érintetteket és a hatóságokat haladéktalanul értesítették, a fertőtlenítést elrendelte a polgármester.

 

Kérjük, a járványhelyzetre való tekintettel az egészségügyi előírásokat tartsák be. Ha betegnek, lázasnak érzik magukat, ne menjenek közösségbe, és haladéktalanul értesítsék a háziorvosukat.

Továbbra is vigyázzunk magunkra és egymásra, vigyázzunk közösségünkre.

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság