Újra jár a menetrend szerinti hajójárat a Dunán

Hírek
Közzétéve:

Az elmúlt évhez hasonlóan a BKK és a MAHART együttműködésében idén is elindult a Budapesti Körjárat a Duna fővárosi szakaszán. A hajójárat 2022. április 29-től, péntektől a Nemzeti Színház és a Margitsziget között közlekedik: a Vigadó tér–Akadémia–Margitsziget (Sportuszoda)–Batthyány tér–Vigadó tér kikötőkben köt ki.

A hajójárat keddtől vasárnapig 12 órától 20 óráig kétóránként indul.

Az utolsó járat 21:15-re ér vissza a Vigadó térre. Hétfőn a hajóközlekedés szünetel.

A járatra keddtől péntekig a BKK havibérletével vagy az annál hosszabb érvényességű termékeivel is fel lehet szállni. Mivel azonban a Budapesti Körjárat nem közszolgáltatás, a BKK közösségi közlekedési járatain érvényes utazási kedvezmények – például a 14 éven aluliak vagy a 65 évnél idősebbek díjmentessége – a hajójáratokon nem vehetők igénybe.

Szombaton és vasárnap, illetve a bérlettel nem rendelkező személyeknek 1500 forintos napijegy váltható. A 7 évnél fiatalabb gyerekek ingyen utazhatnak. A jegy birtokában az érvényesség napján korlátlan alkalommal nyílik lehetőség az utazásra. Jegyvásárlásra személyesen a Vigadó téri hajóállomáson, a többi kikötőben pedig a hajón van lehetőség.

További részletek ITT olvashatók.

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság