Válassz, huppanj, olvass – Könyvmegálló a Szigeten idén is !

Hírek
Közzétéve:

szigetkönyvmegállóA Sziget fesztivál ideje alatt, a Volt színpad közelében lévő információs pult mellett felállított, éjjel-nappal nyitva álló Könyvszekrényből idén is bőséggel választhatnak olvasmányt a kikapcsolódni vágyó szigetlakók.
A napernyők alatt a babzsákokon kényelmesen végiglapozhatják a kiválasztott könyvet, illetve hozott könyvért cserébe akár el is vihetik.
A Könyvmegállóban – az Óbudai Platán Könyvtár által biztosított – folyamatosan frissülő könyvállomány kínálata: kortárs és klasszikus, szórakoztató és komolyabb, magyar, angol, német, és más nyelveken kiadott könyvek, valamint Óbudáról szóló magyar és angol nyelvű kiadványok.
Több magyar író, idegen nyelvre fordított írásaiból is kínálnak könyveket a fesztivál közönségének, ezzel is népszerűsítve a magyar irodalmat.
konyvmegallo_sziget_kiemelt
A fesztiválra látogatók az éjszaka folyamán is használhatják a Könyvmegállót, amit környezetbarát megvilágítással láttak el. Az energiaszükségletet napelemek biztosítják, a fényt kis fogyasztású ledfüzérek adják.
Azaz minden adott ahhoz, hogy: Válassz, huppanj, olvass idén is a Szigeten!
www.facebook.com/obudai.konyvmegallok

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság