Vasárnap este újabb családi belépőket sorsolunk ki adományozóink között – Karácsony Gergely főpolgármester is a vendégünk lesz

Aktuális
Közzétéve:

A harmadik adventi gyertya meggyújtását követően vasárnap, december 11-én ismét kisorsolunk adományozóink között öt szerencsés nyertest a Fő téren, akik a főváros egyedülálló fényparkjába, a Lumina Parkba kapnak családi belépőt. A tombolákat Budapest főpolgármestere, Karácsony Gergely és dr. Kiss László polgármester húzza és hirdeti ki.

Továbbra is nagyon hálásak vagyunk Önöknek, amiért ennyien részt vesznek adventi adománygyűjtő akciónkban, és nagyvonalú felajánlásaikkal hozzájárulnak ahhoz, hogy a harmadik kerületben élő rászoruló családokat, gyerekeket, idős embereket segíteni tudjuk. Nagyon sokat jelent az Önök támogatása, hiszen nemcsak a karácsonyi ünnepeket tehetjük szebbé és meghittebbé, de a hideg téli hónapokban is rendkívül sokat számítanak az ilyenkor összegyűlt adományok.

Önkormányzatunk idén úgy döntött, szeretnénk mi is meghálálni az Önök támogatását, ezért a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGYH) együttműködésével az idei gyűjtésen minden nagykorú adományozónk – aki az adománygyűjtő faháznál az adományelhelyezést követően megadja a nevét és az e-mail-címét – tombolát kap, és sorsoláson vesz részt. Az egyedülálló Lumina Parkba szóló családi belépők 2 felnőtt + 2 gyerek vagy 1 felnőtt+ 3 gyerek belépésére jogosítanak.

Köszönjük nagyvonalú felajánlásaikat, várjuk Önöket vasárnap, adventi programjainkhoz pedig jó szórakozást kívánunk!

A Lumina Parkról és a sorsolásokról a további részleteket ITT olvashatják el.

Az Advent Óbudán 2022 rendezvényeivel kapcsolatban ITT tájékozódhatnak. Tartsanak velünk! Együtt érték az ünnep.

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság