Véget ért idén az Egészségkörút Óbudán szűrőprogram

Hírek
Közzétéve:

A programot immár második éve szervezte meg Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának támogatásával a kerület szakrendelő-intézete. Ebben az évben összesen több mint 1500-an vettek részt a nyolc állomásból álló rendezvénysorozaton, köztük számos olyan beteg, akik az egy-egy eseményen elvégzett szűrések nyomán ébredtek rá például magas vérnyomásos problémáikra.

egszsgkörút_sorsolás_20151017_nyertesek

A záróeseményen már reggel kilenctől várták a Szent Margit Rendelőintézet munkatársai az érdeklődőket, akik ezúttal is nagy számban vettek részt egészen délután háromig a különféle szűréseken. A legnépszerűbb vizsgálat a vércukor- és koleszterinmérésen volt, de hasonló népszerűségre tett szert a csontsűrűség- és a vérnyomásmérés is. Kicsik és nagyok, illetve az idősebb korosztály részére rendezett tartásjavító tornán pedig lelkesen vezette le a közönség a szűrések során felhalmozódott energiákat.

Délután háromkor került sor a nap attrakciójára, vagyis a régen várt sorsolásra, amelyen a fődíjat, egy több mint 100 000 forint értékű kerékpárt Balaskó Antalné nyerte. Második helyezettként Kulcsár Gézáné örülhetett egy 40 000 forint értékű családi hétvégének, harmadikként pedig Török Vilmos egy 25 000 forint értékű egészséges lekvárokat tartalmazó csomagnak. A további nyertesek – Szabadiné Berke Erzsébet és Makai Sándor – szintén értékes ajándékutalvánnyal gazdagodtak.

A nyeremények átadására 2015. november 27-én fél 11-kor kerül majd sor az Esernyős – Óbudai Kulturális és Információs Pontban.

Gratulálunk a nyerteseknek!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság