Idegenben intézte el a Kerület a veretlen listavezetőt

Hírek
Közzétéve:

A meccs eleje úgy alakult, ahogy a papírforma diktálta, a Pénzügyőr szerzett vezetést a 20. percben, és talán azt is hihette az addigi listavezető, hogy túl nagy baj már nem érheti a hazai találkozón. Ám a három fordulón át veretlen Pénzügyőrt meglepte a Kerület, ugyanis a következő 20 percben lefocizta ellenfelét a vendégcsapat, ami nem csak látványban, de eredményben is megmutatkozott: 3-1-re fordított az óbudai csapat.
Az egyenlítő gól Sagát nevéhez fűződik, aki egy kapu előtti kavarodásban bizonyult a legszemfülesebbnek, találatával 1-1-re alakult az eredmény. A következő TUE-gól ifj. Bognártól indult, aki szabadrúgásból passzolt a tavaly még az ifiben játszó Besének (a képen balra). A hórihorgas védő fejjelt talált a Pénzügyőr kapujába. Az első félidő végén Bakos állította be a végeredményt, a szintén még nagyon fiatal játékost buktatták a 16-oson belül, a 11-est ő maga értékesítette (1-3).
A második félidőben több gól már nem született, de több lehetősége volt a TUE-nak, akár több góllal is nyerhetett volna. Mivel a másik jól rajtoló csapat, a Szigetszentmiklós 2-2-t játszott a Soroksárral, átvette a vezetést a vereséget elkönyvelő Pénzügyőrtől az NB III Duna csoportjában. A Kerület egyelőre az ötödik helyen áll.
Az óbudai csapat legközelebb szerdán játszik otthon – az időpont még bizonytalan – a másodosztályú Felcsúttal Magyar Kupa-meccset.

obudaisport.hu

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek Aktuális
Közzétéve:

Újrajátsszák a csapatok az ÓBIÖK Sportnap elmaradt döntőjét – Hamarosan találkozunk!

Hírek
Közzétéve:

Patkányészlelés bejelentése

Hírek
Közzétéve:

Faápolási munkálatokra kerül sor kerületünkben