Békásmegyeren a kitüntetéseké, Csillaghegyen a tortáé volt a főszerep Óbuda Napján

Hírek
Közzétéve:

Rendőrök, tűzoltó, mentő szakápoló, közterület-felügyelő és polgárőr is megkapta az Óbuda-Békásmegyer  Közbiztonságáért díjat,   melyet a kerület közbiztonságának megőrzéséért legtöbbet  tevő  szakemberek vehettek át idén is. Az  elismeréseket Kelemen Viktória alpolgármester adta át a Békásmegyeri Közösségi Háznál, a Csobánka téren.
A  díjazottak:
Pallai Tamás rendőr  százados, Kereskényi László rendőr főtörzszászlós, Balázs Mihály Ádám tűzoltó százados, Antal István közterület-felügyelet csoportvezető, Tóth János mentő szakápoló és Nagy Zsuzsánna polgárőr.

 

Csillaghegy tortája

„Csintekerő” címmel Bognár Szilvi és zenekara gyermekkoncerttel nyitotta a napot Csillaghegyen, majd Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, országgyűlési képviselő köszöntötte a megjelenteket. Az eseményen részt vett Puskás Péter alpolgármester is. Az édesszájúak idén is megkóstolhatták Csillaghegy tortáját a Cserfalvi Cukrászda jóvoltából.

Később a Kis Göncöl csoport táncolt a Bazseva zenekar kíséretében, majd Fabók Mancsi bábszínházzal, Környei Alice, Szokolay Dongó Balázs és barátaik zenés produkcióval szórakoztatták a kicsiket és nagyokat. Színpadra lépett a Freak Fusion Cabaret undergrund cirkuszi társulat, Berecz András mesét mondott, majd a Göncöl Néptáncegyüttes adott műsort. Az est sztárfellépője Kovács Kati volt.

 

Az Óbuda Napján készült kisfilmeket itt tekinthető meg:

KOSZORÚZÁS ÉS KIÁLLÍTÁSMEGNYITÓK ÓBUDA NAPJÁN

Fotó: Benkő Vivien Cher

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek Zöld iroda
Közzétéve:

Így változik a fúrt kutak engedélyezése

Hírek Zöld iroda
Közzétéve:

Kerékpárosbarát Település és Munkahely díjat is elnyertünk

Hírek
Közzétéve:

Pingpong doki emlékezete – Akihez betérhettek az éjszakai csellengők