Elismeréseket adott át Karácsony Gergely a főváros napja alkalmából

Hírek
Közzétéve:

Budapest egyesítésének évfordulója alkalmából díszpolgári címben részesült kerületünkből dr. Iványi Gábor, Hazám és Raoul Wallenberg-díjas lelkész, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség és az Oltalom Karitatív Egyesület elnöke, főiskolai rektor részére. Az elesettek és hátrányos helyzetűek támogatásáért végzett, több évtizedes, elkötelezett munkája, jelentős közéleti és vezetői tevékenysége elismeréseként.

Pro Urbe Budapest díjat kapott az Aquincum-Mocsáros Egyesület a Mocsárosdűlőért végzett, kiemelkedően hasznos, értékmentő tevékenységéért, környezettudatos szemléletre ösztönző, példamutató civil kezdeményezéseiért.

Budapestért díjat kapott Mihály Tibor, a Külker Evezős Klub Óbuda elnöke, a Magyar Evezős Szövetség örökös tiszteletbeli elnökségi tagja. A budapesti evezős sportéletben, illetve a Római-part épített és természeti értékeinek védelmében az elmúlt 40 évben végzett kiemelkedő szakmai és közösségi tevékenysége elismeréséül.

Zalabai Gábor Díj – A Budapestiek Esélyegyenlőségéért elismert kapott az Oltalom Karitatív Egyesület a kiszolgáltatott vagy veszélyben lévő emberek lelki, anyagi támogatásáért, valamint a társadalmi egyenlőtlenségek iránti érzékenység elősegítése érdekében végzett elhivatott munkájáért.

Dr. Barna Sándor Emlékérem – A főváros közbiztonságáért díjat kapott Szikszó Sándor, a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányságának vezetője, rendőr alezredes a közbiztonság megerősítésében elért eredményeiért, kitartó és áldozatos munkájáért, szakmai és vezetői érdemeiért.

Szívből gratulálunk a díjazottaknak!

Iványi Gábor díja

Díjazottak

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság