Ezen a héten is vidám műsorral köszöntöttük kerületünk nyugdíjasait

Hírek
Közzétéve:

Dr. Kiss László polgármester, Turgonyi Dániel alpolgármester és Haskóné Alker Annamária, az Óbudai Szociális Szolgáltató intézmény vezetője két héten át valamennyi kerületi idősklubot és nyugdíjasházat meglátogatták, hogy az idősek világnapja és az idősek hónapja alkalmából köszöntsék a kerületünkben élő nyugdíjasokat.

Minden év októbere az idősekről szól, tavaly azonban a járványhelyzet miatt sajnos csak az online térben tudta önkormányzatunk felköszönteni őket. Ezért is volt különleges és a résztvevők számára is nagy élmény a mostani ünnepség.

A héten a Derűs Alkony Gondozóházban, valamint a Hatvany Lajos utcai, a Meggyfa, az Őszike és a Harrer idősek klubjában köszöntötte dr. Kiss László és Turgonyi Dániel az ünnepelteket.

A polgármester elmondta, a legfontosabb, hogy élményekkel töltsük meg a mindennapokat, hiszen lassabban telik az idő, és jobban meg tudjuk élni a napokat, ha azok tartalmasak és élményekben gazdagok.

Ezután Straub Dezső színművész adott fergeteges, viccekkel és anekdotákkal fűszerezett zenés műsort. A közönség együtt nevetett és énekelt a színésszel, aki szintén kerületünkben él.

Az alkoholmentes pezsgős koccintás után a szép, őszi hangulatú terített asztaloknál pogácsával és hidegtállal is vendégül látták az ünnepelteket.

Köszönjük mindenkinek, aki szervezőként vagy résztvevőként még ünnepélyesebbé tette nyugdíjasaink köszöntését, és bízunk benne, hogy a közelgő karácsonyi ünnepek alkalmából ismét személyesen köszönthetjük majd őket.

 

Polgármesteri köszöntő a Harrer Idősek klubjában

Polgármesteri köszöntő

Turgonyi Dániel köszöntője a Hatvany Lajos utcai Idősek Klubjában

Haskóné Alker Annamária köszöntője a Harrer Idősek Klubjában

Straub Dezső előadása

Straub Dezső előadása

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság