Folytatjuk nagytakarítási akciónkat

Hírek Aktuális Zöld iroda Kiemelt hírek
Közzétéve:

Folytatjuk nagytakarítási akciónkat, amelynek során egyszerre tisztítjuk meg a járdákat és az utakat. Legklímabarátabb kerületként kiemelt figyelmet fordítunk a takarítás alatt is zöld felületeink védelmére.

A napsütéses idő beköszöntével megkezdtük közterületink átfogó karbantartását, amelynek keretében megszépül és megújul kerületünk. Eddig többek között út- és járdafelújítást, takarítást és utcabútor javítást is végeztünk. Továbbá folyamatosan végezzük a faltól falig tartó takarítást is, tehát a járdák és úttestek teljeskörű megtisztítását.

Számunkra kiemelten fontos, hogy közös otthonunk minél tisztább legyen, ezért az elkövetkezendő időszakban több helyen is tisztítógéppel fogunk takarítást végezni. Részletekért figyeljék az obuda.hu-t.

Az esetleges kellemetlenségekért miatt előre is szíves megértésüket és elnézésüket kérjük! Vigyázzunk Óbuda-Békásmegyer tisztaságára!

Az alábbi időpontokban és helyszíneken fogunk takarítógéppel tisztítani. Annak érdekében, hogy a gép az utak szélét is meg tudja tisztítani, ne parkoljanak ezeken a helyeken a takarítás ideje alatt. Kérjük azt is, hogy a kerületi parkolási engedéllyel rendelkezők a saját parkolási zónájukon belül válasszanak másik parkolóhelyet. Segítségüket és türelmüket köszönjük!

2023. április 28-án

8 és 13 óra között

a Szépvölgyi út Lajos utca és Folyondár utca közötti szakaszán

2023. május 5-én

8 és 13 óra között

az Árpád fejedelem útján a Tavasz utcától a Szépvölgyi útig

2023. május 12-én

8 és 12 óra között

a Tavasz utcában végig

2023. május 12-én

8 és 13 óra között

a Pacsirtamező út a Bécsi út és a Flórián tér közötti szakaszán

2023. május 19-én

8 és 12 óra között

a Nagyszombat utcában végig

2023. május 19-én

8 és 13 óra között

a Szőlő utcában végig

2023. május 26-án

8 és 13 óra között

a Vihar utcában végig

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság