Gyermeknapi rajzpályázat!

Hírek
Közzétéve:

„Hogyan tudnád környezetbarátabbá, szebbé és jobbá tenni a kerületet ahol élsz?”

– rajzpályázat –

Kedves Gyerekek!

Az idei év kicsit más lesz, mint amit megszoktatok gyermeknapon. Sajnos elmaradtak az olyan rendezvények, bulik ahol körhintázni, hullámvasutazni, célbadobósdit lehet játszani, finom kürtőskalácsot és kakasos nyalókát lehet venni, de reméljük, mindez nem veszi el a kedveteket a mulatozástól, játszadozástól.

A buli nem marad el, csak kicsit máshogy tartjuk meg. A honlapunkon készültünk nektek zenei koncerttel és bábelőadással, reméljük, hogy ti is olyan szórakoztatónak tartjátok majd, mint mi.

Mindemellett készültünk nektek egy rajzpályázattal, amelynek a témája:

„Hogyan tudnád környezetbarátabbá, szebbé és jobbá tenni a kerületet ahol élsz?”

 

Várunk sok szép színes, rajzot, festményt, alkotást, amihez használhattok színes ceruzát, festéket, zsírkrétát, ami csak az eszetekbe jut, bátran használjátok a fantáziátokat. Nagyon fontos, hogy olyan alkotásokat küldjetek, ami arról szól, hogy számotokra milyen lenne a tökéletes lakókörnyezet, hogyan tennétek szebbé és jobbá a III. kerületet. Minek örülnétek, ha lenne az otthonotok közelében, vagy min változtatnátok, hogy még jobban érezzétek magatokat, ha kint vagytok a szabadban.

Kellemes időtöltést kívánunk, engedjétek szabadjára a fantáziátokat, nagyon várjuk a remekműveiteket.

 

Kedves Anyukák, Apukák, Gondviselők!

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata gyermeknap alkalmából rajzpályázatot hirdet óvodás, alsó- és felső tagozatos gyermekek részére „Hogyan tudnád környezetbarátabbá, szebbé és jobbá tenni a kerületet ahol élsz?” témában.

A pályázat részletei:

Pályázatot nyújthat be az alábbi korcsoportokba tartozó, óbudai lakhellyel rendelkező gyermek. Kérjük, hogy erről a gondviselők nyilatkozzanak abban az e-mailben, amelyben továbbítják az alkotásokat.

A pályázatot az alábbi korcsoportokban hirdetjük meg:

 • Óvodás gyermekek részére
  • 3-4 év
  • 5-6 év
 • Általános iskolás gyermekek részére:
  • 1-2. osztály
  • 3-4. osztály
  • 5-6. osztály
  • 7-8. osztály

Formai követelmények:

A rajzokat A/4-es méretben, fekvő tájolással kérjük elkészíteni, szabadon választott technikával. Egy pályázó csak egy képpel pályázhat.

Nevezési díj: nincs

Pályázat benyújtására vonatkozó információk:

Kérjük a szülőket, hogy az elkészült pályázati anyagokat 2020. június 19., péntek 12 óráig e-mailben küldjék be a következő címre: rajzpalyazat@obuda.hu

A rajzot kérjük beszkennelni vagy lefotózni, és jpg vagy png formátumban (min. 300 dpi felbontásban) megküldeni. A fájl elnevezését az alábbiak szerint kérjük: alkotó neve_életkora.

A szülők a rajz elküldésével hozzájárulnak annak a kerület kommunikációs csatornáin való közzétételéhez, nyomtatásban és közterületen történő megjelenítéséhez.

A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a beérkezett pályaműveket előzsűrizze, és a kiírásban szereplő tartalomtól eltérő alkotásokat, illetve a kifogásolható, vagy jogsértő szóhasználatú és tartalmú pályaműveket a pályázatból kizárja.

Az előválogatott pályaműveket 2020. június 23., péntek 12 óráig  feltölti és elektronikusan közzéteszi a Facebook-oldalán – korcsoportonként egy-egy albumba rendezve #rajzpályázat megjelöléssel.

A pályázati anyagokra lájkolással lehet szavazni 2020. július 7., kedd 12 óráig.

Korcsoportonként a legtöbb lájkot elérő alkotó nyereményben részesül.

Korcsoportonként a legtöbb lájkot kapó alkotásból plakát készül, melyet közterületi reklámfelületen fogunk közzétenni, és az alkotót értékes ajándékokkal jutalmazzuk.

Az eredményeket 2020. július 9-én, csütörtökön az Önkormányzat Facebook-oldalán és a www.obuda.hu honlapon is közzétesszük. A nyertest értesítjük a pályázat során megadott e-mail címen.

Örömteli időtöltést kívánunk!

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az adatkezelés az Érintett hozzájárulásán, az Európa Parlament és Tanács (EU) 2016/679 rendelete (“GDPR”) 6. cikk (1) bekezdés (a) pontja alapján történik. Amennyiben Ön hozzájárul személyes adatainak kezeléséhez, tájékoztatjuk, hogy azokat kizárólag a III. Kerületi Önkormányzat arra kijelölt munkatársa fogja megismerni, az adatok harmadik fél számára nem kerülnek átadásra. A megküldött adatok kizárólag a gyermekrajzpályázat ideje alatt és csak a pályázat lebonyolítása céljából kerülnek felhasználásra, azt követően törlésre kerülnek.

 

 

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság