Harmincöt év Óbudáért – Nyugdíjba vonulása alkalmából köszöntöttük dr. Bencsó Éva háziorvosunkat

Hírek
Közzétéve:

A doktornő 1972-ben szervezett orvosi diplomát a szegedi egyetemen. Ideggyógyász-szakvizsga és vidéki körzeti orvosi praxis után 1987 óta dolgozott a harmadik kerületben. Óbudai pályáját a Goldberger Textilgyárban kezdte üzemorvosként.

1993-tól egészen a múlt év december 31-ig a kerületi Füst Milán utcai háziorvosi rendelőben praktizált. Harmincöt éven át dolgozott a körzetében élők egészségéért, a megelőzésben és az egészséges életmód kialakításában is támogatva őket, a Derűs Alkony Gondozóházban pedig annak megnyitása óta gyógyította az ott lakókat.

A doktornő nyugdíjba vonulása után szeretne nagymamaként minél több időt tölteni öt unokájával, ahogyan ő fogalmazott: „Végre szeretném megtapasztalni, hogy milyen is lehet egy egész nyarat családi körben, pihenéssel tölteni. Nyugodt szívvel tehetem, hiszen praxisomat, mind a felnőttháziorvosi rendelőben, mind a Derűs Alkony Gondozóházban dr. Bakos Evelina vette át, tehát tudom, hogy minden páciensemet felkészült, lelkiismeretes kolléga gondjai bíztam. Csupa szép emléket viszek magammal az itt töltött időből. Köszönöm a betegeim szeretetét és bizalmát, és köszönöm a több évtizednyi közös munkát Neszmélyi Emilné Ildikó nővérnek! Jó pihenést, aktív, szép nyugdíjas éveket kívánok neki is!”

Dr. Bencsó Évát nyugdíjba vonulása alkalmából szakmai tudásának, emberségének és a kerületben élőkért végzett munkájának elismeréseként Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat nevében Turgonyi Dániel alpolgármester emléklappal és virággal köszöntötte.

Hálával tartozunk dr. Bencsó Évának, és további minden jót kívánunk!

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság