Ingyenes jogsegély és gyermekjogi tanácsadás

Hírek
Közzétéve:

A gyerekek és a gyerekekkel foglalkozó felnőttek, szakemberek számára is megterhelőek lehettek az elmúlt hónapok – alapvetően az elmúlt évek. Számos szokatlan helyzettel, hirtelen változással, bizonytalan szituációval találtuk szembe magunkat, érthető, ha rengeteg kérdés merül fel mindenkiben. Akár iskolai, óvodai, bölcsődei problémákról van szó, akár családi kérdésekről, válással, láthatással, gyermekvédelemmel kapcsolatos ügyekről, segítünk.

Álljunk ki közösen a gyerekek biztonsága mellett.

Önkormányzatunk már két éve igyekszik a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvánnyal együttműködve megerősíteni a harmadik kerületi gyermekvédelmi rendszert. Ingyenes gyermekjogi tanácsadásunkra és jogsegélyünkre továbbra is várjuk jelentkezésüket.

Az alábbi időpontokra tudnak jelentkezni:

  • Január 18. 14.00–17.00 óra
  • Február 15. 14.00–17.00 óra
  • Március 22. 14.00–17.00 óra
  • Április 19. 14.00–17.00 óra
  • Május 17. 14.00–17.00 óra
  • Június 14. 14.00–17.00 óra

Tudnivalók a tanácsadásról:

  • Mindig havonta egy alkalommal tartjuk, és mindig háromórás.
  • Jogász és pszichológus van jelen – muszáj ugyanakkor hangsúlyozni, hogy ők gyermekjogi, gyermekvédelmi kérdésekben állnak rendelkezésre ennek az együttműködésnek a keretében, más típusú problémával, panasszal ezeken az alkalmakon nem tudnak hozzájuk fordulni az érdeklődők.
  • A tanácsadásra mindenkit szeretettel várunk, szakembereket, laikusokat egyaránt. Várjuk mindenki jelentkezését, akinek kérdése, problémája van gyermekvédelmi, gyermekjogi kérdésekben.
  • Van mód arra, hogy többen kezdeményezzenek beszélgetést (ha többen ugyanazokat a kérdéseket, problémákat szeretnék felvetni), ezt, kérjük, minden esetben jelezzék előre az e-mailben. Ideális, ha ötnél többen nem jelentkeznek egyszerre, hogy valóban hasznos tudjon lenni a beszélgetés.

ITT tudnak regisztrálni.

A tanácsadáson a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány jogásza és pszichológusa vesz részt, csatlakozni ezen a linken lehet:
meet.google.com/bze-txvc-tkd

Minden ügyre, esetre 40 perc jut. Tehát ez alatt az idő alatt a jogász és a pszichológus kizárólag az adott kérdésre és problémára koncentrál.

Ha INGYENES GYERMEKVÉDELMI E-MAIL-KURZUSUNKRA iratkozna fel, ITT teheti meg.

Köszönjük, hogy velünk tartanak. Köszönjük, hogy közösen lépünk fel a gyermekbántalmazás minden formája ellen, és közösen tudunk kiállni a gyerekek biztonsága mellett.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság