Továbbra is jó irányba mennek a dolgok a III. kerületben

Hírek
Közzétéve:

A kutatásból kitűnik, hogy a változások megítélése, a konjunktúraérzet tekintetében, a közvetlen lakókörnyezet felé közeledve egyre pozitívabb álláspont figyelhető meg. Budapest helyzetével kapcsolatban már a pozitív véleménynek vannak túlsúlyban, az óbudai lakosok 48,4%-a szerint inkább jó irányba mennek a dolgok a fővárosban, míg a III. kerület helyzetét már 71,1% látja úgy, hogy az inkább jó és határozottan jó.

A fejlődés vonatkozásában feltett kérdésre, mely a 2014-es önkormányzati választások óta eltelt időszakot méri, a válaszadók döntő többsége pozitív tapasztalatról számolt be. 75% szerint fejlődik Óbuda. Mindez nem független a polgármester megítélésétől, hisz az adatok azt mutatják, hogy Bús Balázs munkájával a megkérdezettek 65,6%-a elégedett.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata tevékenységével pedig a megkérdezettek 62,2%-a  adott számot megelégedésről. Természetesen a helyi lakosságnak csak egy töredéke kerül kapcsolatba az önkormányzat ügyintézőivel illetve intézményeivel, ám az ő véleményük szerint elfogadható, illetve teljes mértékben megfelelő módon végzik munkájukat az ott dolgozó munkatársak. Mindent egybevetve látható a diagramon, hogy a megkérdezettek elsöprő-, 79,2%-a ítélte inkább kedvezőnek a Polgármesteri Hivatal munkavégzését.

 

 

 

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság