Június 4. pedagógusnap ‒ Köszönjük nekik, köszöntjük őket!

Hírek
Közzétéve:

Csodálatos és felemelő pillanat, amikor a pedagógusokat ünnepelhetjük. Az örömünket azonban beárnyékolja, hogy látjuk, milyen nehézségekkel küzd a magyar pedagógustársadalom. Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat minden erőfeszítést megtesz, hogy a kerület óvodáinak dolgozóit támogassa.

Hálával és őszinte megbecsüléssel gondolunk valamennyi tanárra, tanítóra, óvodapedagógusra, gyógypedagógusra és minden nevelő-oktató munkát végző szakemberre. És szeretettel idézzük fel egykori vagy éppen jelenlegi pedagógusaink igyekezetét, amelyet értünk tettek, és tesznek ma is gyermekeink jövőjéért.

Önkormányzatunk igyekszik kifejezni, hogy kiáll a pedagógusokért, és megbecsülését anyagi támogatással is megjeleníteni. A február 23-án megtartott Képviselő-testületi ülésünkön döntöttünk arról, hogy az önkormányzati fenntartású óvodákban dolgozó közalkalmazottak pedagógussztrájk miatt kieső bérét megtérítjük.

Korábban bevezettük az óvodai dolgozók havi 20 ezer forintos pótlékát és az Óbudai Hűségprogramot. A tavalyi év decemberében az óbudai óvodai pótlékot 30 ezer forintra növeltük.

És hagyományainkhoz híven ünnepséggel is köszöntjük a pedagógusainkat, amelyen átadjuk pedagógusnap alkalmából a kerület rangos elismeréseit. Ebben az évben június 7-én kerül sor az ünneplésre.

Pedagógusnap alkalmából szeretettel és hálával köszöntünk minden magyar pedagógust!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság