Kerületi civil az MVM ZENERGIA koncert kedvezményezettjei között – Támogassa szavazatával a BHRG Alapítványt

Hírek
Közzétéve:

BHRG Alapítvány számára idén különösen fontos ez a kezdeményezés, hiszen egyike annak a három szervezetnek , amelyek kedvezményezettjei lehetnek az MVM ZENERGIA támogatásnak.

Az alapítvány a korai intervencióban tevékenykedő, az eltérő fejlődésű gyermekek képességfejlesztését támogató szervezet, segítve családjaikat és a velük foglalkozó szakembereket. Munkájukról több ízben is beszámoltunk, így például a pandémia alatt nyújtott online segítő tevékenységükről, vagy az önkormányzattal közösen szervezett, az édesanyák támogatásáról szóló online szakmai fórumról.

Azt, hogy mely szervezet kapja meg MVM ZENERGIA koncert teljes bevételét, a közönség szavazatai döntik el, így most az Ön szavazata is sokat érhet az Alapítvány számára.

Szavazni az MVM ZENERGIA hivatalos honlapján lehet, az alábbi oldalon:
http://www.mvmzenergia.hu/#szavazas

A szavazás 2021. augusztus 28-ig  folyamatos, az eredményhirdetésre az augusztus 28-i koncerten kerül sor.

A koncertnek a Bazilika előtti Szent István tér ad otthont 2021. augusztus 28-án, szombaton 20.00 órától. A koncert online is megtekinthető. Szavazni koncertjegy megvásárlása nélkül is lehetséges.

Minden, a koncerttel és a szavazással kapcsolatos információ megtalálható az MVM ZENERGIA honlapon, illetve a  BHRG Alapítvány honlapján és Facebook oldalán is folyamatosan hírt kaphatnak az  eseménnyel kapcsolatban.

Segítsünk, hogy ismét kerületi civil szervezet kaphassa a támogatást – szavazzunk a BHRG Alapítványra!

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság