Konzultációnkon a Közösségi Költségvetés fejlesztéseire szánt összegről is elmondhatja véleményét

Hírek Zöld iroda
Közzétéve:

Önkormányzatunk létrehozta és működteti Budapest egyik legsikeresebb közösségi költségvetési programját, melynek keretében évente 100 millió forintból valósulnak meg Óbuda-Békásmegyer lakossága által javasolt és megszavazott fejlesztések. Kerületi konzultációnkon most arról is elmondhatja véleményét, hogy önkormányzatunk növelje-e a közösségi költségvetésre szánt összeget.

Közösségi költségvetésünk lényege, hogy a harmadik kerületi lakosok javaslatai mentén fejlődjön és szépüljön közös otthonunk, Óbuda-Békásmegyer. A javaslattételre idén április elsejéig van lehetőség ezen az oldalon. Továbbá idén több, a kerületet húsbavágóan érintő ügyről kérjük ki Óbuda-Békásmegyer polgárainak véleményét konzultációnkon keresztül, többek között a Közösségi Költségvetés nyomán megvalósuló fejlesztésekre elkülönített összeg növelésének kérdéséről is.

Az elmúlt évek során számtalan hasznos, izgalmas és zöld fejlesztés valósulhatott meg Közösségi Költségvetésünknek köszönhetően, csak pár példa a sok közül: létrehoztuk a főváros első ingyenes sószobáját Csillaghegyen, megújult az Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Iskola környéke, valamint napelemet, modern konyhát és saját sószobát is kapott a Solymár utcai bölcsőde és óvoda.

Ha Ön is fontosnak tartja, hogy minél több hasonló fejlesztés valósulhasson meg a lakosok ötletei alapján, szavazzon konzultációnkon, valamint tartson velünk Közösségi Költségvetésünkön is!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság