Közösségi Költségvetés: megvannak a lakossági fórumok időpontjai, tartsanak velünk!

Hírek Aktuális
Közzétéve:

Idén is rengeteg izgalmas, jó ötlet érkezik az itt élőktől. Közös érdekünk, hogy a rendelkezésre álló 100 millió forintot a lehető legokosabban, nagy körültekintéssel, átgondoltan költsük el – erre a közös gondolkodásra kínálnak remek alkalmakat a lakossági fórumok. Tartsanak velünk idén is, beszélgessünk, vitázzunk, játsszunk, döntsünk közösen!

Óriási eredmény, hogy a harmadik kerület már negyedjére tudta útjára indítani a Közösségi Költségvetést – az évek során felhalmozódott közös tudást, a rengeteg hasznos tapasztalatot érdemes idén is kamatoztatni.

100 millió forint hatalmas összeg. Mindannyiunk érdeke, hogy ebből a harmadik kerületben élők, az itt dolgozók és itt tanulók szerint valóban fontos fejlesztések valósulhassanak meg.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is lehetőséget kívánunk teremteni arra, hogy az itt élők az elképzeléseiket megvitathassák, és betekintést nyerhessenek a Közösségi Költségvetés folyamataiba ötlettől megvalósulásig. Ezért idén is várjuk Önöket szeretettel lakossági fórumainkra.

Egy-egy ilyen alkalom során nemcsak közös ötletelésre lesz lehetőség, hanem az előző évhez hasonlóan a Transparency International Magyarország által bevezetett, erre a célra fejlesztett oktató kártyajáték segítségével minél több szempontot figyelembe véve tudnak majd a részt vevők fejlesztési javaslatokat tenni.

Rendkívül értékes tudásra és hasznos tapasztalatokra tehetnek szert így az itt élők, és számos, a megvalósíthatóság sokféle szempontjának is garantáltan megfelelő, jó ötlet fog születni.

Csatlakozzanak hozzánk az alábbi alkalmak valamelyikén, de akár többször is, várjuk Önöket szeretettel.

Ne feledjék: a Közösségi Költségvetés értünk, itt élőkért van.

A mi otthonunk, a mi döntésünk.

KÖZÖSSÉGI KÖLTSÉGVETÉS 2023 – LAKOSSÁGI FÓRUMOK

A program minden alkalommal 17:00 és 19:00 óra között tart.

 

március 1., szerda
Csillaghegyi Kulturális Központ (1039 Budapest, Mátyás király út 13–15.)

 

március 7., kedd
Óhegy Klubház (1037 Budapest, Toronya u. 33.)

 

március 9., csütörtök

3K – Kaszásdűlői Kulturális Központ (1033 Budapest, Pethe Ferenc tér 2.)

 

március 21., kedd
ÓKK – Óbudai Kulturális Központ (1032 Budapest, San Marco u. 81.)

 

március 23., csütörtök

Óbudai Platán Könyvtár (1031 Budapest, Arató Emil tér 1.)

 

március 29., szerda
Békásmegyeri Közösségi Ház (1039 Budapest, Csobánka tér 5.)

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság