Már a Római Strandfürdőben is igénybe vehető a harmadik kerületi végzős középiskolásoknak szóló „Na, mi a pálya?” kedvezménye

Hírek
Közzétéve:

A harmadik kerület különleges hely: nálunk az évvége nem csupán vizsgákat, de különféle szabadidős kedvezményeket is jelent a végzősöknek, hála a néhány éve indult „Na, mi a pálya?” programnak. A diákok körében nagy népszerűségnek örvendő kezdeményezés a strandszezonnal összhangban, június 17-től a Római Strandfürdőben is elérhető.

Vitathatatlan tény, hogy a minőségi oktatás és a tanulás a jövőnk záloga. Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat ennek megfelelően mindent megtesz azért, hogy segítsen a pedagógusoknak és a szülőknek az oktatás terheinek cipelésében, a kerület végzős diákjainak tanulásba fektetett energiáit pedig a „Na, mi a pálya?” kedvezményeivel igyekszik honorálni. Az idei évtől a korábbi kuponfüzetes megoldás helyett már elektronikus úton, az Óbuda-Békásmegyer applikáción keresztül elérhető program vendéglátóipari, mozis és koncertkedvezmények mellett – nyár lévén – strandolásra is bíztat: a pár hete meghirdetett Lupa Beach-engedményen túl mától már a Római Strandfürdő is várja a végzősöket.

A 2024-es strandszezon végéig felhasználható egyedi kuponok a végzős diákoknak személyenként egyszeri ingyenes belépést biztosítanak a Római Strandfürdőbe, nyitvatartási időben, kizárólag hétköznapokon. A felhasználók a belépőjegy megváltásával elfogadják a strandon érvényes házirend rendelkezéseit. Fontos tudni, hogy a Római Strandfürdő kedvezőtlen időjárás esetén zárva tarthat.

Az egyes, minden érintett által minden helyszínen egy alkalommal felhasználható kedvezmények igénybevételének pontos feltételrendszerét az Óbuda-Békásmegyer applikációban tudják megtekinteni a jogosultak, akiknek azt is javasoljuk, hogy mielőtt elindulnak egy programra, tájékozódjanak a helyszín honlapján, hogy az általuk választott esemény aznap elérhető-e?

Az applikáció innen tölthető le:

Androidra

IOS-re

Jó strandolást, és élményekben gazdag nyarat kívánunk minden végzős diákunknak!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság