„Mindenünk a víz” címmel Kreatív pályázatot hirdet a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.

Hírek Zöld iroda
Közzétéve:

Március 22-én ünnepeltük a víz világnapját, ebből az alkalomból hirdette meg a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. budapesti gyerekek részére kreatív pályázatát „Mindenünk a víz” címmel.

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. évek óta csatlakozik a víz világnapja programhoz. A fürdőtársaság életében ez mindig kiemelkedő alkalom, hiszen a 13 budapesti fürdőt összesen több, mint 120 forrás és kút látja el nap mint nap friss, éltető vízzel – köztük hideg és meleg ásvány- és gyógyvizekkel. Budapest méltán érdemelte ki a fürdőváros címet.

A víz világnapja alkalmából a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. több programot is szervez. Az elmúlt évek hagyományait követve újra meghirdették fürdősétáikat, amelyek során történelmi fürdőinket mutatják be. Idén március 25-én, szombaton, a Lukács, a Gellért és a Széchenyi fürdőben várják az érdeklődőket helyszínenként 2-2 alkalommal a fürdősétákra.

Szintén a víz világnapja alkalmából, a Budapest 150 programsorozattal összekötve hirdették meg kreatív pályázatukat  „Mindenünk a víz” címmel. A pályázaton budapesti gyerekek és diákok vehetnek részt a fővárossal és kerületi önkormányzatokkal összefogva. Pályázni különböző technikával készített rajzokkal, digitális alkotásokkal lehet, és a kiíró keresi a budapesti gyógyfürdők és strandok kabalafiguráját is!  A pályázatra május közepéig lehet elküldeni az alkotásokat, eredményhirdetés a tanév végén lesz. (https://www.budapestgyogyfurdoi.hu/viz-vilagnapja-palyazat).

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság