Nyári térítésmentes napközis táborba várjuk a hátrányos helyzetű családokból érkező diákokat

Hírek
Közzétéve:

Óbuda-Békásmegyer Cigány Nemzetiségi Önkormányzat térítésmentes napközis tábort szervez harmadik kerületi tanulók részére, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat támogatásával. A táborba július 21-ig várják a jelentkezéseket.

Az idei nyáron is ingyenes napközis tábort szervez roma önkormányzatunk hátrányos helyzetű családokból érkező, a harmadik kerületben bejelentett lakóhellyel (állandó lakcímmel) rendelkező 6-18 éves diákok számára. Az egyhetes szünidei elfoglaltság időpontja: 2023. július 31-től augusztus 04-ig.

A harmadik kerületi Római-parton tervezett tábor színes programokkal várja a gyerekeket és fiatalokat. Az akkor már működő Római-parti Plázson való strandolás mellett interaktív játékok, sportolási lehetőségek, kézműves foglalkozások, kulturális programok, múzeumlátogatások szerepelnek többek között a heti tervben.

A jelentkezéseket a napközis táborba Szabó Zsolt Iván, az Óbuda-Békásmegyer Cigány Nemzetiségi Önkormányzat elnöke várja e-mailben: szabo.zsolt.ivan@gmail.com

A térítésmentes táborban három étkezést biztosítunk. És Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat nyári ajándékcsomaggal fogadja a táborozó diákokat.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság